Eljutott Németországba az az afgán kisfiú, aki – civil segítője szerint – nyitott szívvel született, és egy ideig a Keleti pályaudvaron töltötte az időt szüleivel és négy testvérével – írta a Bors.

A kisfiú egy ötgyermekes afgán család tagjaként érkezett Magyarországra. Édesanyja egy orvosi papírt hordott magánál, ezzel igazolta, hogy a fiú lyukas szívvel született.

A hírek szerint egy német orvos vállalta a műtétet, ezért volt fontos, hogy eljussanak Münchenbe. Bár a család ódzkodott az utazástól attól tartva, hogy a magyar hatóságok leszállítják őket a vonatról, és ezzel még több időt veszítenek, mint kiderült, már múlt pénteken odaértek.

Magyar kapcsolattartójukat Skype-on hívták fel, megkönnyebbülten integetve a monitoron. Már az orvossal is találkoztak, így Amir hamarosan túleshet a műtéten.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Örülök, hogy nem az egész emberiség könyörtelen. Németország más, mint a Balkán, más, mint a piros pöttyös seggű barbárok.
papa.49
Az ,,emberminiszter,, ilyenkor bizonyíthatná az az emberségét, HA LENNE NEKI OLYAN, DE NINCS, Ő CSAK EGY KARRIERISTA SEGGNYALÓ)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.