A német kancellár makacsul kitart a befogadás mellett, miközben 600 ezer balkánit kellene visszaküldeniük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Merkel mutti!
Elég lenne annyi, hogy bocsika, tévedtem! Aztán elhúzhatna!
Eriksson
Akármilyen humánusnak hisszük Merkelt, szerintem nem illik rá a titulus. Sőt! Beengedett több százezer embert, akik hittel, reménnyel mentek Németországba egy jobb életre vágyva, most meg vissza akarja küldeni őket? Ez egy jókora arculcsapás az összes migránsnak. Azoknak is aki csak balhézni jöttek s azoknak is akik majd csak ezután fognak.
36
Nem fogadna be migránsokat...az állam dolga a befogadás. Ő a politikát szervezi. Pártját, mégis NÉPPÁRT-ként definiálja.
Hát. Amikor Orbán a népet képviselő, FIDESZ-KDNP-ről beszél, akkor jól megkapja a magáét. Nacionalista, populista, van akitől a kommunista jelzőt kapja.

Persze a magyar gazdaságot össze sem lehet hasonlítani a némettel, de én úgy érzem, Schröder-rel bezárólag, Merkel feneke alá tolták a kényelmes bársonyszéket(a kész jóléti államot), de most ebből a bársonyszékből, könnyen tüzelő lesz aprítva. De hát, bizonyára alaposan megterveztek mindent.
A hadügyminiszterük, Ursula von der Leyen, idén a Bilderberg találkozó vendége volt. Most ez vagy nagyon jót, vagy nagyon rosszat jelent Németország számára.

Magyar vendégei is voltak a találkozónak korábban, de abból csak ország rontás lett.:(
bencemacska
Egyeseknek már nem elég a magyar demokrácia felszámolása, a németet is akarják.
csak úgy mondom bele fog törni a fogatok!!!
Mi lett volna itt, ha Merkel nem fogadja be az ide bezárt tömeget??? Ha az osztrákok nem nyitnak, a szerbek meg szigorúan veszik a visszafelé záró kerítést?!
36
@bencemacska: Dehogy akarom a német demokrácia végét. Szerintem, fel sem merülnének ezek a kérdések, ha Merkel a diplomácia és a titkosszolgálat segítségével már a kezdet kezdetén, a Libanoni, Jordániai és a Törökországi kormányzattal és hatóságokkal tárgyalni kezd.
Hollande is hibás ebben, Líbiával kapcsolatban.
A politikai beszéd felett eljárt az idő. Cselekedni kell. Az pedig, hogy X százezer kitoloncolást akarnak foganatosítani, onnantól kezdve hogy nyilvánosságra került(kiszivárgott), félek, nem tudják békésen véghezvinni. Mert már megtudták a migránsok. És mindez, sajnos nem demokratikus eszközök használatát eredményezi.
bencemacska
@36:
ma, 16:27
Igazad van, nagyon sok hiba történt ebben az ügyben. Az a baj, hogy a 28 ország legalább negyven féle akarattal rendelkezik.
Akkorra sikerült elérni a német-francia megegyezést is, mikor már a 28 tagország 100 %-os egyetértése kellett volna.
Nagyon könnyű OV-nak éket verni a tagországok közé, amikor ennyire kicsi az egyetértés!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.