Washington felszólította az Európai Uniót, hogy ne vonja vissza az oroszellenes szankciókat és ne is kérdőjelezze meg azok célszerűségét. Victoria Nuland, európai ügyekért felelős amerikai külügyi államtitkár ezt csütörtökön jelentette be. Mint kiderült, az Egyesült Államok tisztában van azzal, hogy a szankciók károsak az EU tagállamaira nézve, vagyis a térségi országokat feláldozhatónak, járulékos veszteségnek tartja. „Fenn kell tartanunk az Ukrajnával szembeni szolidaritást és a transzatlanti térség egységét. A szankciók beiktatása nem könnyű, egyes tagállamok ezért nagy árat fizetnek. Tisztában vagyunk ezzel.”

Forrás: aktiv-blog.net
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DND
Victoria, hozzad kepest sztalin kispalyas volt...
mit kepzel az usa magarol???
Viki, aki ilyeneket ir mint te, azokat falhoz kellene allitani
a vilaguralomert mindenre kepesek vagytok ???
DND
@Horizont: sajnos nem hazugsag
az usa nagy uzletet csinalt az oroszokkal ahogy az eu bevezette az embargot
a spanyolokra pl. rarohadt a sok narancs, az usa meg orult hogy toluk veszik a ruszkik
Peller Anikó
Ukrajnával kell szolidárisnak lenni egész európa kárára is akár? Kell? Ez érdekes. Az ukránok meglehetősen elbaltázták, a túlnyomórészt orosz ajkú lakosság igényét figyelmen kívül hagyva inkább a háborút választották amikor a keleti tartományok az oroszokhoz akartak volna csatlakozni. Érthető ugyan az álláspont csak nem biztos, hogy értelmes, végülis az oroszokhoz tartoztak a nemtúl rég időkig. Na persze ha sok ott az olaj vagy ilyesmi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.