Horst Seehofer a CSU mai ülésén beszélt arról, hogy Németország óriási katasztrófa elé néz. A bevándorlók egymással sem tudnak békében megélni, mutatja ezt a menekülttáborokban lévő mindennapos összecsapások. Mi lesz akkor ha a német néppel fognak konfrontálódni, ami egy teljesen más kultúra. A bajor miniszterelnök szerint sakk-matt helyzetbe került Németország. Ha a bevándorlók továbbra is…

Forrás: hirtop.in
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Ha a bevándorlók továbbra is özönlenek akkor zavargások lesznek, az itt lévő bevándorlók össze fognak csapni a bevándorlás ellenes németekkel ezen kívül a bevándorlás ellenes németek össze fognak csapni a hatósággal. Ha a bevándorlókat Németország megpróbálja kitoloncolni még nagyobb zavargások várhatók, ahol nem zárhatóak ki a halálos áldozatok sem.

Ezen kívül óriási veszélyt jelent a terroristák Németországba áramlása, akik akár már az idén merényleteket követhetnek el.

Horst Seehofer szerint egy hónapon belül elkezdődnek az összecsapások, ami Merkel bukásához fog vezetni. A bajor miniszterelnök sürgette, hogy azonnal zárják le a német határokat és közös európai erővel védjék meg a schengeni határokat."

Mit tettél merkell?
karma1
Ja, es ha kilepek az ajton, akkor majd a fejemre eshet egy tegla, es abba is belehalok...Vagy el fog utni a villamos...

Es a bevandorlok meg az iden (sic!) terrorcselekmenyeket kovethetnek MAJD el...
Ez nem bajor miniszter, ez az obudai Csodajuliska a sajat szemelyeben,... Mindent lat elore...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.