A migránsválság miatt Európa-szerte extrém tervek születnek a sikeres integrációra, azonban sok esetben a fogadó országok identitását sodorja veszélybe az érkező embertömeg. Németországban a diáklányok nem hordhatnak rövid szoknyát, a svéd közintézményekben sorra levonják a nemzeti lobogót, legutóbb pedig egy olasz iskolában próbálták eltörölni a karácsonyi ünnepséget, nehogy a muszlim diákok rosszul érezzék magukat.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Mi keresztények nem szólunk bele a ramadámba, a muszlimok se szóljanak bele a keresztény vallási ünnepekbe. Például egész Európában zajlanak az adventi ünnepségek.
Mindenhol kiteszik az utcára a betlehemi istállót, a Szent családdal. Hát akkor most megismerik.
Csizmás Kond
Ilyen intézkedés soha nem vallásos vagy humánus meggyőződés hoz, hanem degenerált elfajult elme.
Mindenkinek van ünnepe a muszlimnak is, csak a sehonnainak nincs, na ezek akik buzerálnak mindent ami csak a békétlenséghez vezet.
Szókrakész
Ez már nem karácsony.
Egy hatalmas átverés show, sok agymosott hülyével, aki azt hiszi, hogy az egész éves szeretetet egy évben egyszer sok (gagyi)ajándékkal kompenzálhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.