A brit külügyminiszter szerint az Európai Unió sok más tagállamában tartanak a Brexit-járványtól, vagyis attól, hogy ha Nagy-Britannia kilép az EU-ból, a példát mások is követhetik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Cameronnak nagy a szaja, azt hiszi, hogy o fujja a passzat szelet, - pedig nem...
Nagyon meg kellene gondolnia a bekemenyitest - felenk mar megtette az elso lepest: az ev kozepetol vizumkenyszert (!) akar bevezetni vica-versa UK- New Zealand es Ausztralia kozott, a munkavallalas megnehezitesere. Csak azt az egyszeru tenyt felejti el, hogy ide es Auziba inkabb UK-bol jonnek ide meg a kenguruk foldjere, nem pedig innen oda, (Ujzelandrol inkabb csak Auziig utaznak az itteniek - konnyebb, gyorsabb, barmikor haza lehet jonni).

Cameron csak addig lehet nagylegeny, ameddig II. Erzsebet el es kormanyoz, mert utana a hulye, nepszerutlen Charles fog jonni a paripaarcu Camillaval, akinek aztan vegkepp semmi respektje nincs , tehat a dolgok mar nem lesznek olyan egyertelmuek, allandoan kiszamithatoak, mint eddig es meg jelenleg is, a sok nehezseg ellenere.
Ha pedig megsem lesz Brexit-jarvany, csak a UK lep ki, akkor Merkel megmutathatja, hogy mennyire lojalis azokhoz, akik megmaradtak az Union belul, nem hatbatamadva ot...

Ha Cameron orbanban latja a megoldast, ugyis , mint egy partkozossegbe tartozok, akkor nagyon rossz lora tett...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.