Vasárnap este egy 27 éves szíriai férfi robbantotta fel magát Ansbachban belvárosában – írja az Index. A robbantásban csak ő halt meg, de tizenkét másik ember is megsebesült, hárman közülük súlyosan.

A férfi állítólag azért robbantott a bajorországi településen, mert menedéket kért Németországban, de kérelmét elutasították.

A 24.hu szerint a támadó egy zenei fesztivált akart meghiúsítani, melyen mintegy 2500-an vettek részt, de nem jutott be a helyszínre, mert nem volt belépője. Miután a bejáratnál visszafordították, önmagát robbantotta fel.

Joachim Hermann bajor tartományi belügyminiszter arról beszélt, egyelőre nem tudja, miért tagadták meg a férfi menedékkérelmét, de az elutasítás okát még a nap folyamán tisztázni fogják a szövetségi menekültügyi hatósággal. A politikus felháborítónak nevezte, hogy bárki is visszaéljen a humanitárius menedékjoggal.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez ilyen egyik azért robbantja fel magát és másokat mert befogadják a másik meg azért mert nem...
36
@Csizmás Kond: Az mindíg mindegy is volt. Azért lettek Európára uszítva, hogy destabilizálják a társadalmakat. Merkel és a többi szemét, mocsok, tudták és tudják, hogy papíron lehetnek legitimek a migránsok, de az iskolákban kinézik a gyerekeiket. A német felnőtt pedig, még a Kelet-Európait sem fogadja el teljesen, nem hogy a Közel-Keletit. A vérüket úgy sem tudják féken tartani a muszlimok. Bosszú van és lesz, most már.
Szókrakész
"A 24.hu szerint a támadó egy zenei fesztivált akart meghiúsítani, melyen mintegy 2500-an vettek részt, de nem jutott be a helyszínre, mert nem volt belépője. "

Bombagyártáshoz, gyilkoláshoz képzett, de annyi esze sincs ennek az orvosnak mérnöknek, hogy belépővel lehet bemenni rendezvényekre.
Vagy előtte lekérdezem, hogy fizető-e a buli.
De ehhez is sötét.
Csak a bombagyártó weboldalakat találja meg.

Nem baj.
Még többet az ilyen integrálható, "békésegymásmellettélő" agyonművelt orvosból, mérnökből!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.