Akár három évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják Azerbajdzsánban azokat, akik az interneten sértő megjegyzést tesznek az elnökre. Ilham Aliyevet a jogvédők a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozásával vádolják.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
KDNP: demokrata politikus diktátort nem éltethet.
Kivétel az azeri diktátor.
Akinek a feleségét Orbán kitüntette.
A hivatalos látogatáson Azerbajdzsánban tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök a felesége, Lévai Anikó táraságában átadja a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal kitüntetést Ilham Aliyev azeri elnök feleségének, Mehriban Aliyeva asszonynak, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének a Baku melletti elnöki palotában március 6-án.
444.hu/2016/04/01/miert-tuntette-ki-orban-az-azeri-elnok-feleseget
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ha nyer 2018-ban, akkor mi sem írogathatunk ám olyan kedves, szépeket, ennek a büdös bunkónak mint amilyeneket szoktunk...
eugen4402
Pedig a szóbeli kritika nem viseli meg az emberi szervezetet olyan drasztikus módon, mintha kéziszerszámmal "mondják el" ugyanazt a bírálatot. :-)))
glorianna
Hja... aljas gyilkosságért ajándék lakás, az elnökre tett megjegyzésért börtön. Értem már, miért barátkozik OV Alijevvel.
wagabund
nabaszki...itt hol helyezik el a fél országot? hö?
lópicigáspár
Ha kérhetem, az itteni hozzászólókkal zárjanak össze! Jó társaság volna! :)
wagabund
@lópicigáspár: lehet,hogy nem szabadna, de ezen jót röhögtem.
Nálad a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.