Mivel ha rajta múlna, Trump kivégeztetné, Barack Obamának napjai maradtak, ha nem akarja, hogy minden idők legellentmondásosabb szivárogtatójának sorsáról más döntsön. Ön mit tenne?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivegeztetnem. Olyan dolgokkal elt vissza, illetve olyanban bunozott, amivel artatlan embereknek is oriasi gondot okozott, esetleg halalt is, ha valakit ongyilkossagba kergetett.
Pacifista vagyok, de nem bunpartolo: egyszer es mindenkorra az emberek agyaba kellene vesni, a tetteiknek sulyos kovetkezmenyei lehetnek, esetleg az eletukkel is fizethetnek.
Nem tennek kulonbseget halalt okozo, vagy ilyen tipusu esetek kozott, mert ezzel a tevekenysegevel o is, assange is oriasi, emberiseg elleni buntettet kovetett el.
Es mi van akkor, ha egy ilye n kiszivarogtatas felreertesre ad okot, es valaki idegessegeben ratenyerel a piros gombra, es kilo csak egyetlen atomraketat is?
quadrocopter
@karma1: A szavazati arány azt mutatja, hogy ebben a tárgyban magadra maradtál!
Ha nincsenek aljas sunyítások - mint itthon az ótvaros indokolatan titkosítási mánia! - akkor nincs mit kertek alőól nyilvánosságra hozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.