A kormánypárt szerint a dokumentum tele van felelőtlen ígéretekkel és felhatalmazás nélkül avatkozna bele a tagállamok belügyeibe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Egy része eltünt a gyermekétkeztetési pénznek. A másikat , 30 mrd-t meg két éve altatják! Itt kell keresni a fidesz problémáját!
quadrocopter
Ja ám, ha nem hagyja az unió, hogy egy idióta, autoriter önjáró, elhajoljon a diktatúra felé, szociális elvonásokkal gyarapítsa személyes vagyonkáját,akkor az már rögtön beavatkozás a belügyekbe, de amikor vagon számra érkezik az uniós lé, az nem az!
bakegya
ORBÁN fityiSS belügyesen!MIGRIK KITILTVA külügyesen!
OTT DÖGLJÖN MEG MINDENKI ÉHEN AHOVA SZÜLETETT az én kisvasutam ott zakatoljon ahol nekem tetszik-most már világos kire szavaztatok-narancstálibok?!
MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK-OLIGARHIÁBAN-INGYEN ETETI A GYEREKEKET...és ez jó mindenkinek naponta háromszor...
Nessy
Amikor nem tetszik neki valami, akkor lelkesen előveszik a fétve örzött "belügyeket". Amikor az uniós pénz ideér, abban a pillanatban már nix bele vau Brüsszel! Ugyanúgy elveszti uniós jellegét, mint az MNB alapítványainak közpénz jellegét!
Qqberci
'Oszt ki nem szarja le, ha nem szavazzák meg?...
nyanya001
A gyermekéhezés, a nyomor az nektek belügy ! ???
Gratulálok ennek a mocskos aljas nagyképű cinikus tetves bandának !
A ti beletek tele van dőzsöltök, nem ,láttok a potrohás beleteknél tovább !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.