Lemondta a Donald Trumppal tervezett találkozóját a mexikói elnök, melyet a két állam határára tervezett amerikai fal miatt tartottak volna – olvasható az ABC News cikkében.

Az új amerikai elnök, Donald Trump a napokban jelentette be, hogy folytatja az USA és Mexikó közti fal építését, melyet szerinte Mexikónak kellene fizetnie.

Enrique Pena Nieto azonban többször is kijelentette, hogy Mexikó nem fog fizetni a falért, és sajnálja, hogy az USA folytatja a fal építését, amely eddig szétválasztotta a két nemzetet. 

Donald Trump a mexikói elnök kijelentése után ultimátumot adott Nietónak: ha nem hajlandó fizetni a falért, akkor inkább ne is látogasson el a január végére tervezett találkozójukra – olvasható korábbi cikkünkben.

Enrique Pena Nieto Twitter-üzenetben mondta le a tervezett találkozót.

 "Ma reggel informáltuk a Fehér Házat, hogy nem fogok részt venni a jövő csütörtökre tervezett találkozón" – olvasható a bejegyzésben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
@Szókrakész: És az egyesült államoknak is.
karma1
@Szókrakész: Azert Nieto meg nepszeru marad az orszagaban, sot,... Mig a vitorlashaju bohoc igencsak veszit a nepszerusegebol. Honnan fogja szerezni a penzt? Van valami jo otleted? Mert a mexikoiak igy sem a vilag leggazdagabb emberei, tul sokat mar nem tudnak vesziteni, de trump elveszitheti azt a rendkivul olcso munkaerot, amitol egesz Kalifornia es a deli allamok gazdasagilag viragoznak. Nem veletlenul nem nyult egyetlen elnok sem igazan komolyan ennek a kerdesnek a melyere... De ha valaki hulye - mint trump - , es nem is politikus, akkor az haljon meg a sajat hulyesegebe...
Szókrakész
@karma1: De azért te sem gondolod komolyan, hogy a végtelenségig lehet naponta ezrével befogadni a mexikói illegális bevándorlókat?!?!?!
Mert itt ez a helyzet.
Ha népszerű az hombre ha nem.

És szerinted helyes a sok átcsempészet 2 dolláros mexikói és kínai illegális bevándorlóra, munkavállalóra építeni egy gazdaságot?
Adócsalók paradicsoma a déli államok.
És se betegbiztosítás, se munkanélküli, se nyugdíj, se...
Csak az egyre nagyobb bűnözés, ami ezeket az államokat jellemzi.
Igaza van Trumpnak.
karma1
@Szókrakész: Te, nem hiszem, hogy ennyire be lehet Teged palizni. Speciel elnek Los Angelesben barataim, es valahogy nem ez a tapasztalatuk. 1078-ban en is eltem ugyanott masfel evet, es erdekes modon nem tapasztaltam a bunozest a mindennapokban. Igaz viszont, hogy nem jartam ejjel egykor tokreszegen egy keteshiru lebujban, nem narkoztam, tehat narkonepperek kozeleben sem voltam, tehat aki olyan helyen es ugy el, mint egy normalis ember, sokkal kisebb mertekben talalkozik a napi szintu krimivel. Lehet, hogy csak nekem van (volt) szerencsem, de a barataim is mind normalisan dolgoznak, adoznak, es nem keverednek osszeutkozesbe a torvennyel.
Ne mondd nekem, hogy ma, Budapest kellos kozepen, a kocsismateka VIII. keruleteben nincs olyan szintu bunozes, mint Europa akarmelyik nagyvarosaban.
A bunozes MINDEN allamban letezik, igen, a drog is, az ittassag is, a rablas es a gyilkossag is.
Miert nem veszel elo egy magyar statisztikat? A naponta innen-onnan elokerulo holttestekrol, fenyes nappal tortent markecolasrol olvashatnal, 5 forintert leutott 80 eves nenikerol, es sorolhatnam...
majd nezd meg trumpot, hol lesz egy fel ev mulva... Bar ha ilyen tempoban folytatja, akkor sokkal korabban ki fog telni neki az esztendo. (AMikor valakit a 4. munkanapjan finoman figyelmeztetik a tanacsadoi, hogy kevesebbet nezzen tv-t, es ne twitterezzen a nnyit, mert az az USA elso emberehez nem eppen illik, es ahol a komplett kulugy egyszerre hagyja ott a munkahelyet miatta, akkor ott nem a szokvanyos bunozokkel van a baj, ha erted, mire gondolok...
lópicigáspár
@karma1: Igazán nem akarok tolakodó lenni, de Kamcsatkán ilyen sokáig élnek az emberek!? :)))))
karma1
@lópicigáspár: Picinyem, en otthon is hosszu eletu lennek, mert hogy minden felmenom 90 + evig elt. De errefele meg tovabb fogok elni, mert a stressz az ismeretlen fogalom...:o))))
Tudod, a kamcsatkai levego, az oroszlanfokak, sargaszemu pingvinek, meg ilyenek...:o)))))
lópicigáspár
@karma1: Azért, ha jobban belegondolok 1078-ban nemhogy az 1850-ben alapított angyalok városa is csak távlati terv volt, nem beszélve arról, hogy a nagyvizen túlra is 1492-ben sikeredett eljutnia Kristófnak! :))))
karma1
@lópicigáspár: Nekem 1978-ban, konzuli utlevellel, tobbszori KEOKH vizsgalat utan...:o)))) Na, az azert nem volt semmi...:o)))
lópicigáspár
@karma1: Ja, hogy 1978!!! Nem ezt írtad először! :)))))
karma1
@lópicigáspár: Hahaha, sotetben gepelek, es kulonben is oreg vagyok, nnnna,... Meg szoke...:o)))
karma1
@lópicigáspár: Koszike,...:o))) Most mar bevallhatom, nem 1078-ban, hanem csak 1178-ban vooltam az Angyalok Varosaban, ott is a North Orange Drive-on...:o)))) Vagy akkor az meg nem volt?...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.