Mind a vádlott, mind a sértettek magyarok az első floridai perben, ami szexrabszolgák tartása miatt zajlik – írja a 444.hu.

A vád szerint két magyar férfi csábított hamis ígéretekkel Amerikába három, nagy szegénységben élő magyar homoszexuálist, köztük egy romát, akiket szörnyű körülmények közt tartottak és webkamerás szexre kényszerítettek New Yorkban, majd Miamiban.

Perelik a rendőrt, aki három magyar férfit tartott szexrabszolgaként Floridában

A vádlott Ács Gábor és Berki Viktor mindent tagad, mondván, a három áldozat pontosan tudta, mit vállal. Harmadik társukat, Vass János Andrást már 2015-ben, ugyanebben a szexrabszolga-ügyben 11 év börtönre ítélték. Vass az ítélete szerint a most bíróság előtt álló két férfi áldozata volt eredetileg, hogy később csatlakozzon a bandához.

A vádirat szerint a bűnözők a gayromeo.com nevű oldalon megismert férfiakat legális munka ígéretével hívták ki magukhoz, majd elvették a papírjaikat, megerőszakolták, karddal, illetve a családjuk kicsinálásával fenyegették őket.

A vádlottak folyamatos szexmunkára kényszerítették a férfiakat, élőben és webkamerán is, emellett embertelen körülmények közt tartották őket: volt, hogy egy lakásban nyolcan voltak összezsúfolva. A rendőr Berki ráadásul azzal fenyegetőzött, hogy ha nem engedelmeskednek, Magyarországon ráküldi kollégáit az áldozatok családjára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.