A japán Fuji TV jutott hozzá a Kuala Lumpur-i reptér biztonsági kameráinak egy héttel ezelőtti felvételeihez, amiken Kim Dzsong Nam, az észak-koreai diktátor testvérének megmérgezése látható.

A sokszor igen rossz minőségű felvételen látszik, ahogy két nő a férfihez lép, egyikük hátulról átnyúl a feje fölött, és valamit pár másodpercre rászorít a szájára.

Ezt követően a két nő elsétál, a férfi pedig a szemeire mutogatva kér segítséget a reptéri alkalmazottaktól, akik orvoshoz viszik. Ekkor már csak percek voltak hátra az életéből.

Videó szivárgott ki Kim Dzsong Un testvérének megölésérőlKim Dzsong Un

Közben Phenjan már előre közölte, hogy bármi is legyen a malajziai boncolás vizsgálatának eredménye, nem fogja elfogadni azt. Kang Csol észak-koreai nagykövet szerint Malajzia idegen hatalmakkal játszik össze.

Kim Dzsong Nam megölése miatt eddig négy embert, köztük egy észak-koreai férfit vettek őrizetbe Malajziában, ám az ottani hatóságok szerint négy észak-koreai gyanúsított még a gyilkosság napján elmenekült az országból.

(444)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
1. Persze, hogy a mérgezés pillanata a legrosszabb minőségű felvétel.
2. Jó a koncepció. Odamegy hátulról hozzád egy nő, befogja a szemed és nevetve azt mondja, kukucs, na ki vagyok? Aztán, oh bocsánat, tévedtem. Ez a környezetet is gyanútlanná teszi.
3. Így dolgoznak a titkosszolgálatok.
wagabund
mindig ugyanezt a fiatalkori képét teszik be...na persze ez is elegendő ahhoz, hogy lássuk, miként mutatja a mellette álló öregebb versenyzőnek: -látod, te is így fogsz járni ha nem engedelmeskedsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.