Ausztria ezer eurót fizet az első ezer önkéntesen hazautazó menekültnek és nagyobb figyelmet fordít a migránsok visszatéréséről szóló tájékoztatásra. Tavaly Ausztriából 11 ezer migráns utazott el, közülük 5800 önként tette.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Akkor hajrá, ennyire megszerettétek a drágalátos vendégeiteket? Persze azzal kellene megfizettetni aki hívogatta őket de most szelfizessen inkább más, fizet az államkassza.
Isten hozott kedves menekültek, most már meneküljetek haza.
1magyar
@Peller Anikó: A vezetők a nép vagyonából osztogatnak, fosztogatnak a hülyeségeikre.
cs.n.
@Peller Anikó: Ugyan már, egymillió € aprópénz. Még a magyar államkasszának is, az osztráknak meg pláne.
Peller Anikó
@cs.n.: nem egészen erről van szó. Ha az első ezernek adnak pénzt semmi bajom vele ha a többi milliót bevagonírozzák és irány a tábor, mert a munka nemesít és szabaddá tesz.

De.

Az első ezer sem megy haza.
Naponta jöttek 15 ezren a jobb időkben.
Mit csinál a többivel, meg akik az idiótaságuk miatt bármikor meglódulhatnak amennyiben nem lépnek fel a tagállamok keményebben a határokon.

Na erről van szó, a többinek is ingyenpénzt ajánl ?
cs.n.
@Peller Anikó: Ilyen volt már korábban is, nem újkeletű dolog ez. Például mikor a franciák küldözgették vissza a román cigányokat, akkor is pluszpénzt kaptak, akik önként mentek.
Peller Anikó
@cs.n.: komolyan? Több millió cigánynak fizettek, hogy kopjanak le?

Érted egyáltalán a problémát?
Szókrakész
"Ausztria ezer eurót fizet az első hazautazó migránsoknak"

Remélem, hogy Merkel, Faymann és Németország, mint meghívó, vendégváró fizeti ezt a számlát.
Ne a magyart, kelet-európait büntessék a családi pótlék, szoc juttatások megvonásával!!!
teuton
@Peller Anikó: Teged miert zavar, mire költi az osztrak allam a penzt? Arrol meselj inkabb, mire költi orban a magyarok penzet? Pl. EB iteletek alapjan megizelt karteritesekre es birosagi költsegekre... Mert a parlamentben több tucatnyi jogasz ül es 900 (!) külös jogaszt fizetnek tanacsadokent a TE penzedböl is, de erdekes modon sorra bukjak el a pereket es jönnek a karteritesi iteletek. Szoval erröl meselj! Egybekent ha olcasni tudnal, vagy ismerned a temat, mar ezelött 20 evvel is fizettek (akkor 2000 markat, ami most 1000 euro) a nemetek a balkanrol menekültek hazatereseert.
cs.n.
@Peller Anikó: Akik önként mentek, azoknak fizettek. Repjegy plusz 300 euró, gyerekenként plusz száz. De nem milliókról volt szó akkor sem, ahogy most sem az osztrákoknál.
1magyar
Jó üzlet lesz nekik, más néven visszajmennek 500 euróból és kapnak újra.
A nép nem vonja felelősségre akik beengedték őket számolatlanul most meg fizet nekik, hogy elmenjenek haza (ki ellenőrzi,hogy hazamentek-e) miközben eltartották őket az osztrák dolgozó emberek adójából és a csúcs, hogy eközben a kint DOLGOZÓ uniós polgárok szoc. jövedelmét csökkentik.
V I C C!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.