A szülők a Krisztus Követői egyház tagjai, amely elutasítja a gyógyszerek használatát, és helyette a hit és az ima gyógyító erejét hirdeti.

Az oregoni Portlandben élő 24 éves Sarah Mitchell márciusban, a nagyanyja házában ikreknek adott életet, és az egyik kislánynak légzési problémái voltak. Sarah és férje, a 21 éves Travis Lee Mitchell azonban nem hívtak orvost.

Meghalt a kisbaba, akit imával próbáltak gyógyítani

A lány órákkal később meghalt. Mikor a halálát bejelentették, a kiérkező orvosszakértő észrevette, hogy a másik csecsemő is nehezen lélegzik, így ő túlélte. Ezután nyomozás indult a szülők ellen, akiket végül a gyermekek veszélyeztetése miatt letartóztattak.

Az elmúlt években az egyház több tagja állt bíróság elé hasonló okokból, köztük az anya nővére és sógora is. Oregon államban éppen miattuk hoztak törvényt 2011-ben, amely tiltja, hogy valaki gyilkossági ügyben vallási meggyőződésére hivatkozhasson.

(Fox News/24.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Most aztán imádkozhatnak, mert a sitten a gyermek gyilkosokkal bizony nem bánnak kesztyűs kézzel. Milyen szülő az ilyen aki hagyja meghalni a gyermekét? Ezt soha nem fogom megérteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.