Vonatbaleset áldozata lett Julija Hruscsova, az egykori szovjet pártfőtitkár, Nyikita Hruscsov 77 éves unokája. Hruscsovát csütörtökön gázolta halálra a Moszkvát a vnukovói reptérrel összekötő helyi érdekű vasút egyik szerelvénye a Szolnyecsnaja megálló közelében.

Hruscsova a jelentések szerint a sínek mentén gyalogolt, és nem reagált időben a mozdonyvezető figyelmeztető jelzésére. A TASZSZ jelentése szerint Hruscsova nem a kijelölt gyalogátkelőn próbált átkelni a síneken.

Julija Hruscsova a második világháborúban a fronton eltűnt Leonyid Hruscsov lánya volt. A pilótaként szolgáló Leonyid elvesztése után Nyikita Hruscsov örökbe fogadta, és saját lányaként nevelte.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a nagy oroszországban ma sem nagyon vannak ilyen véletlenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Milyen érdekes a vonat nem tudott kitérni)))
Veleda
Sajnálom szegényt, de egy élemedett koru hölgy mit gebeg a sínek között? Talán nem is hallotta, hogy jön a vonat.
namihami
Vajon a vonat volt ütős, vagy a vodka? Esetleg a Putyin?
Többismeretlenes egyenletnek tűnik.
RonaGyuri
A (teg)napi nap kérdése

bocs a morbid humortért

Az MTI híre szerint: „Vonatbaleset áldozata lett Julija Hruscsova, az egykori szovjet pártfőtitkár, Nyikita Hruscsov 77 éves unokája. Hruscsovát csütörtökön gázolta halálra a Moszkvát a vnukovói reptérrel összekötő helyi érdekű vasút egyik szerelvénye a Szolnyecsnaja megálló közelében.”
A dologgal kapcsolatban sok kérdés merülhet fel, s néhány fel is merült. Azonban egy fontos kérdést úgy tűnik nekem kell feltennem: A cipőjét megtalálták? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.