Gépkocsi hajtott egy pizzériába a Párizstól keletre fekvő Sept-Sorts településen hétfőn, legalább egy ember életét vesztette és nyolcan megsebesültek, a sofőrt őrizetbe vették – jelentették hírügynökségek.

A francia rendőrség egyik névtelenséget kérő tisztségviselője elmondta: egy nyolcéves lány halt meg, amikor a sofőr az útszéli pizzériába hajtott. A hatóságok abból indulnak ki, hogy a sofőr nyilvánvalóan szándékosan cselekedett, egyelőre azonban nem feltételeznek terrorista indítékot.

Egy szintén névtelenül nyilatkozó igazságügyi tisztségviselő szerint a párizsi ügyészség, amely terrorizmushoz köthető nyomozások esetén illetékes, az ügyben – ilyen jellegű bűncselekményre utaló bizonyítékok hiányában – egyelőre nem kezdett vizsgálatot.

Sept-Sorts 65 kilométerre keletre található a francia fővárostól. A múlt héten egy algériai származású férfi autójával gázolásos merényletet követett el Párizsban egy csoport katona közé hajtva. A támadásban hat katona megsebesült.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nagy összegbe le merném fogadni hogy nem Jean-nak...Francois-nak hívják!!
cikicakk55
Már a főcím elolvasásánál is tudtam,hogy nem lesz terror cselekményhez köthető az ügy. Jól eltanulták a Franciák a Németektől ködösítést.
Peller Anikó
Miért lenne terrorcselekmény? Nézeteltérése volt a nyolc éves kislánnyal és elmérgesedett közöttük a viszony. Erre Guillaume aki nem arab és már 12 éve Septensort melletti faluban élt afrikai bevándorló rokonaival felmérgesedett és hirtelen felindulásból eltaposott 9 falubélit akik éppen pizzát rendeltek a Guillaume népes családjának, mert nem a megfelelő köretet rendelték feltétnek. Pedig megmondta, hogy ő csak kürettel eszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.