Van egy magyar sérültje a csütörtöki barcelonai támadásnak, egy nő könnyebben megsérült, de már el is hagyhatta a kórházat – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján.

Közölte, szerencsére a halálos áldozatok között nincs magyar.

A sérült nő kartörést szenvedett, a barcelonai főkonzulátus munkatársai személyesen is felvették vele a kapcsolatot, de konzuli segítséget nem kért – közölte.

Az államtitkár kiemelte: a főkonzulátus folyamatos ügyeletet biztosít, a külképviselet a +34 629745593-as számon érhető el.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A futsalos fiúk nem értik a különbséget sérült, és áldozat között, nem baj mindnyájan áldozatok lesztek futsalosok, ott a KM. ben!!!
wagabund
..."Elismerték: van magyar sérültje a barcelonai merényletnek"...

pontosabban: mégis van magyar sérültje...

gyors gyógyulást kívánok a kartörött hölgynek.
ágimami
"Ezzel szemben a spanyol polgári védelem szóvivője már arról beszélt, hogy a sérültek, áldozatok 18 országból érkeztek, és van közöttük magyar is. Azt nem részletezte, hogy milyen állampolgárságúak az áldozatok. A főkonzulátus folyamatos ügyeletet biztosít"

www.origo.hu/itthon/20170818-van-magyar-aldozata-a-spanyol-terrortamadasnak.html

Most akkor mi az igazság??? Sérült, vagy áldozat???
Remélem csak sérült, mielőbbi gyógyulást kívánok!!!
papa.49
A futsalos fiúk nem értik a különbséget sérült, és áldozat között, nem baj mindnyájan áldozatok lesztek futsalosok, ott a KM. ben!!!
Equus
mert eddig tagadták? Vmi kényszer hatására jutottak odáig, h elismerték? Balhésak? Ők küldték oda, h töresse el a kezét?
Idióta firkászok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.