Már rég nem csak Orbán mondja, hogy az NGO-k az embercsempészek szövetségesei. Együttműködésre bizonyíték nincs, csak menekültek és csapdahelyzet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez egy baromsag. (Az, hogy a civil szervezetek hajoi segitsegevel gyorsabban jutnak el a hatarig a menekultek.)
Amiota ez a mizeria elkezdodott, mindig azt mondtam, hogy nem a menekulteket kell buntetni, hanem az embercsempeszeket, de azokat konyortelenul.
Ha az embercsempeszek nem jarkalhatnanak szabadon azokon a partokon, ahol a menekulteket a hajokra, csonakokra rakjak, hanem az elso gyanus jelre a rendorok lekapcsolnak oket, es annyi idore csuknak csak oket bortonbe, hogy a muanyaglakat rajuk szaradjon, akkor nem lehetnenek ilyen aldatlan allapotok a befogado orszagok kikotoiben.
A masik: mi tortenik azokkal a hajokkal, amiken ezek a menekultek erkeznek?
Mert a kovetkezo dolog az lenne, hogy ugy, ahogy a hajo beerkezik es kiuritik a menekultektol, es a rendorseg elvegzi rajtuk a nyomrogzitest, akkor abban a pillanatban felgyujtani, felforgacsolni, lancfuresszel gyufaskatulyat csinalni beloluk, hogy az a csempesz, akit meg nem kapott el a rendorseg a hatorszagban, az ne tudjon egy ujabb menekultcsoportot elinditani.
Persze, ha a jolkereseo embercsempeszek megvesznek egy csomo rendort, aki szemet huny a tettuk folott, akkor a csempeszet mindig is viragozni fog.
(Itt nem tudtak mit kezdeni a pentek-szombat esti feltunningolt autok gyorsulasi versenyeivel, mert ezekre rengetegen fogadtak, nagy penzek voltak benne, de rengeteg balesetet , halalt is okoztak.
Legalabb 10 evig nem tudtak ellenuk semmit sem csinalni, a rendorok nem igazan akartak a fiatalok koze bemenni, eroszakkal, igy egyre komolyabb lett ez a kerdes. Aztan jott egy helyi polgi otlete: akit gyorsulasi versenyen kapnak, azt szepen kiszallitjak az autojabol, es elvontatjak a legkozelebbi bontoba, ahol csinalnak belole egy vodor osszepreselt vasat. Eleinte a fiuk nagylegenyek voltak, - a torveny megjeleneset koveto elso versenyig. Akkor a rendorok osszeszedtek az ertekes autokat, elvontattak es osszepreseltek oket. Soha tobbet nem volt gyorsulasi verseny azota. A torveny most is el.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.