“Neo-fascist dictator”: Orban has introduced a law that puts Budapest’s Central European University at risk. Prime minister Viktor Orban is quite open about his goal to build an illiberal state. This is not to say that Hungary will leave the EU, but Orban is playing a dangerous game. He is exploiting nationalism at home and attacking the EU, all the while taking its cash for short-term political gain.

Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikk nagyon jol van megirva, nagyjabol mindent megemlit, amit szukseges, es ahogy elnezem, talan egyedul Juncker ismerte fel a diktatori voltat a csuti torpenek.
Nekem inkabb az utana kovetkezo kommentek voltak ijesztoek, vagyis hogy az orbani propagandanak sikerult megtevesztenie az atlag kulfoldit. Olyan, mintha az angolok ki se szurtak volna, hogy lassan fel Magyarorszag nekik dolgozik.
Szoval bar a cikk nagyon jo, kicsit jobban kihangsulyozhatta volna a korrupciot es meszaros szerepet, mert a lopas nagysagat ugy latszik a UK-ben sem kepesek felmerni az atlagosan - vagy inkabb az alatt - tajekozott emberek.
Erdekes volt olvasni a paksi beruhazas keretosszeget: 10 milliard eurot. Szoval ezt mar ennyire biztosan tudjak kulfoldon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.