A terrorizmustól tartanak leginkább a németek a társadalmi problémák közül - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés. Ez az, amitől a leginkább félnek a német emberek A németországi lakosság társadalmi jelenségekkel, problémákkal kapcsolatos aggodalmait 1991 óta évente feltérképező kutatás új adatai alapján a félelmek listáját nagy előnnyel vezeti a terrorizmus. A megkérdezettek 71 százaléka mondta, hogy tart a terrortól, ami minden korábbinál magasabb arány, és leginkább azzal állhat összefüggésben, hogy az iszlamista terrorizmus megérkezett Németországba. A második helyen a politikai szélsőségektől való félelem áll 62 százalékkal. A harmadik helyen - 61 százalékkal - az a félelem áll, hogy a bevándorlók révén feszültségek keletkeznek a társadalomban. Az első tízbe bekerült egy másik ügy is a nemzetközi migrációval kapcsolatban: a németek 57 százaléka tart attól, hogy a menedékkérők beáramlása túlterheli az országot. Ez a hatodik leggyakrabban említett...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szemet Propeller! Hogy van az, hogy ez a kocsog kommentelo egy oran - FEL ORAN - belul 3 hirt is bekuldhet, a nornmalisan kommentelok pedig ornakent csak KETTOT?
Te is csak a trolljaidon keresztul tudsz mar fennmaradni, szegyelld magad!
kokopelli
@karma1: EGY FELMÉRÉS!Melyik intézet,mikor,hányat kérdeztek meg,adatok stb...! :--)
kokopelli
@karma1: ...mert azok kamu hírek! Eccerű !..."a német emberek"..kamu! :--)
@quadrocopter: nincs hír,az a hír! :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.