Nem aratott osztatlan sikert a bizottsági elnök évértékelője. zó sincs arról, hogy az európai politikusok közül az összesnek tetszett volna Jean-Claude Juncker bizottsági elnök szerdai évértékelője. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője például csütörtökök reggel a Velencei-tó partján azt mondta, hogy kár célozgatni Magyarországra, hogy esetleg nem tartja be az Európai Bíróság kvótás ítéletét, mert "Magyarország minden európai bírósági döntést végrehajtott. Ezért mindenfajta ezzel kapcsolatos, Magyarországra vonatkozó utalgatás, az Jean-Claude Juncker és a belga sör kapcsolatával magyarázható. " (Junckerről még bizottsági elnökké választása előtt terjesztették politikai ellenfelei, hogy italozó életmódot folytat.) Közben az igazságügyi államtitkár azt mondta, hogy újabb kvótaperre számít Magyarország. Juncker szerdán azt mondta, hogy az a kormány, amelyik nem tart be egy bírósági ítéletet, az meglopja az állampolgárait. Mark Rutte holland miniszterelnök pedig azon akadt ki,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
te mocskos állat, legalább az elvbarátaid cikkét ne hamisítsd meg, ne irkodd bele a baromságaidat a cikkükbe! =))
Nessy
Azt hiszem este Kósa kicsit többet ivott a kelleténél!
Mértékkel és tartózkodással! Mérték a vödör széle, tartózkodás az asztal alatt.
Nessy
Miért? Nálunk Matolcsy nem egy személyben az MNB?
kokopelli
@RonaGyuri: Gondolod,hogy tudna ez a tetü két mondatot valaha
összehozni? Úgy bukik szériában mint a "Rottenbiller",de a beß@rásig erőlködik! :--))
Nessy
@kokopelli: Boldogok a szellemi szegények, mert övék Orbán országa!
RonaGyuri
@kokopelli: Nem ész kérdése, hanem tényé, már többször rá kellet szóljak, mert ez a mocskos retardált barom beleírt a cikkbe, s ettől még nagyobb lett a hazugság! Sajnos a szerkeksztő kifejezetten felhív rá, hogy írkodj bele! =)) Az már csak elemi tisztesség kérdése, hogy mit írsz bele! Neki, nekik meg mint tudjuk ilyenjük sincs! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.