Egyre több bevándorló próbál illegálisan átszökni Magyarországra Románia irányából. A magyar-román zöldhatáron rengeteg rendőr és katona teljesít szolgálatot, akik elképesztően nagy munkát végeznek. A migránsok egyébként többnyire Temesvárról indulnak el a Magyarország irányába, embercsempészek segítségével. A városban működik egy menekülttábor, ahol a bevándorlók szabadon ki-be mászkálhatnak. Romániában senki nem kért menedékkérelmét, majdnem mindenki Németországba akar jutni. Az Echo TV Informátor című műsora a déli határ mentén forgatott. A riportból kiderült, hogy – az éppen két éve álló – kerítés eltolta a migrációs útvonalat, így már nemcsak Szerbia felől próbálkoznak bejutni Magyarországra, hanem Románia irányából is.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Induljon is minel tobb menekult. Hogyha nincs ero arra, hogy az embercsempeszeket megallitsak, akiknek ez az egesz koszonheto - akkor megerdemli a magyar es a roman kormany is a tulmunkat.
Mi az, hogy egy embercsempesz ugy jar ki-be az orszagba oda-vissza, mintha villamosberlete lenne a hatarra.
Apropos: mi tortent a BAH csomoponton balesetet okozo, Magyarorszagon hivatalosan NEM tartozkodo ukran embercsempesz sorsa?
Errol tud valaki valamilyen uj hirt?
Mert o is csak egy szaros embercsempesz, 10 menekulttel az utasterben.
division
@durbincs: Megmondta még az elején egy volt határőr barátom hogy ez lesz, itt fognak sétálgatni az úton, szarni, hugyozni, ordibálni, mások házai elé sátort verni éjszakára. A határnál kellene golyót repíteni a fejükbe, az majd megállítaná őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.