Hartfield — Megdöbbentő dolgok derültek ki A. A. Milne (†74) életéről. Megcsalta feleségét, és rossz apa volt – írja a The Sun című napilap. Gyermekek milliói imádták történeteit, és még a mai napig is hihetetlenül népszerű a Micimackó, de a való életben tragikus volt fiával való kapcsolata. Fia, Christopher Robin (†75) és mackója ihlette a híres történetet, de kiderült, ő szinte sosem látta szüleit, bentlakásos iskolába járt, és végül unokatestvérével házasodott össze. A férfi nem titkolta, milyen rossz kapcsolat volt a szülei és közte. Nyilatkozatai­ból kiderült, hogy az író sosem volt igazán mellette. – Talán nem hiányoltam volna édesanyámat, az apám biztos nem ­hiányzott volna, de a dadus már annál inkább – mondta Robin. Édesapja népszerűsége miatt folyamatosan bántották őt és megalázták iskolájában, miközben Milne családja helyett a szeretőjével volt, és még a felesége is inkább más férfival töltötte idejét. Robin, miután elköltözött a családi házból, nem is találkozott...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@durbincs: Úgy tűnik, te a perverz, defektes, sekélyes világodnak megfelelő cikkekre utazol, mert a kutyát sem érdeklik ezek a defektes baromságok, csicska! Hülye maracc, csicska, ha nem fejlődsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.