Az intuitív táplálkozás szemlélete Evelyn Tribole és Elyse Resch amerikai dietetikusok nevéhez fűződik, akik 1995-ben adták ki az Intuitive Eating című könyvet, mely tartalmazta a megközelítés részletes leírását. Azóta már a könyv harmadik kiadása is megjelent (2012-ben), és az irányzat egyre ismertebbé és népszerűbbé vált az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában és Európában is.

Feltöltő: novreka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.