Eric Paddock elmondta, teljesen megdöbbent a brutális mészárlásról értesülve.

A helyszínen agyonlőtt elkövető, Stephen Paddock testvére a CBSN-nek nyilatkozva elmondta, elképzelése sincs fivére indítékairól. Úgy érzi magát, mint akire egy aszteroida zuhant az égből – fogalmazott.

A floridai otthonában nyilatkozó Eric utoljára akkor beszélt 64 éves testvérével, amikor anyjuk az Irma hurrikán után érdeklődött a hogylétéről.

Hogy az istenbe szerzett ilyen automata fegyvereket? Nem volt katonai háttere, csak egy Mesquite-i fickó volt, aki Vegasban szerencsejátékozott, dolgozott, és burritót evett. Ha a gyerekeimet ölte volna meg, akkor se lehetnék jobban megdöbbenve

- mondta.

Eric Paddock szerint a testvérének nem volt sem vallási, sem politikai hovatartozása, egyszerűen kilógott a sorból. Aggodalmát fejezte ki a testvére barátnője, Marilou Danley miatt, aki azonban külföldön tartózkodik sértetlenül, és már beszélt a nyomozókkal.

Paddockról egyelőre nem tudni többet, mint hogy 2013 és 2015 között Floridában élt a két hálószobás lakásában, ahol a közvetlen szomszédai csak ritkán látták.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát ez akkor valószínűleg begolyózott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.