Elképesztő dolgokat állít a Mirror angol napilap, úgy tudják egyre több beteg turista jár csak azért Szerbiába, hogy bordélyokban kutyákkal szeretkezzenek. Hirdetés Belgrád a fő gyülekező helye a zoofiloknak, akik élvezik a szexet az állatokkal. A fő célpontok a kecskék, birkák, szamarak, kutyák, macskák, ludak és tehenek. 20. 000 forint és 45. 000 forint közöttt mozog a "bizarr hancúrozás”, de további 15. 000 forintért még filmezhetik is magukat. Nyomozók derítették fel az alvilágnak ezt a szegletét, így kerültek elő olyan képek, melyeken az egyik kutya neccharisnyát és magassarkút visel - írja a Mirror. Nem kell messzire menni, ha állatokkal kéjelgő perverzeket akarunk látni, Vas megyében is történtek érdekességek nem is olyan rég.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@anka: @durbincs: Állandóan ezt csinálja, aztán a parkban kell fel szaros kézzel és nem érti mi történhetett... Durbincs, erre vannak szakemberek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Írni sem tudsz szaros..Így nehéz komolyan venni az oltásaidat baszadék???:)
anka
@durbincs: - tegnap szoptál, ma meg állatokat kupircolsz?! - jó a gusztusod..., ilyen cikkek is csak te általad vannak itten.
peterkelemen
Zoofília Magyarországon is engedélyezett sőt Németországban is vannak ilyen bordélyok. Szerencsétlen kutyákat odaviszik ki tömegével. Ebben benne vannak az ál állatvédő szervezetek és maguk a kormányok is. Aljas gazemberek!!!
SystemError
@anka: @durbincs: Állandóan ezt csinálja, aztán a parkban kell fel szaros kézzel és nem érti mi történhetett... Durbincs, erre vannak szakemberek!
SystemError
@durbincs: Ne menekülj, válaszolj! Ezért vagy passzív-agresszív, mert tudathasadásos perverz vagy. Neccharisnyás kutyák, szópóverseny, fecske-papucsba szopornyicás kutyákat molesztálsz...?
SystemError
@durbincs: ??? Itt elmondhatod, segítünk, akármilyen senkiházi paraszt is voltál!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.