A magyar főváros maga mögé utasította többek között Londont és Velencét is. Idén is megkérte olvasóit a Condé Nast Traveler turisztikai magazin, hogy szavazzanak kedvenc városukról. A Turizmus Online által is közölt eredmények szerint a negyvenes listán Budapest az előkelő 11. helyet szerezte meg a szavazatok alapján.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért egy félmondat nem ártott volna

mármint a büszkélkedés mellé a rögvalóságról

A derék hvg.hu nagy büszkén számol be róla, hogy „dén is megkérte olvasóit a Condé Nast Traveler turisztikai magazin, hogy szavazzanak kedvenc városukról.
A Turizmus Online által is közölt eredmények szerint a negyvenes listán Budapest az előkelő 11. helyet szerezte meg a szavazatok alapján.”
Nos kinek mi a véleménye, s hogy miképp alakultak így a dolgok azt nem tudni. Azonban az tény, hogy „A migránsok után a turistáknak is plakáton üzenik, itt hogyan kell viselkedni”. S az sem elvetendő, hogy ez (pedig saját cikkük) eszükbe sem jutott, bár tény, hogy a cikk nem kommentelhető! =))
simmering73
Ezzel most nekem akarnak üzenni? Hogy érezzem magam jól (és megtisztelve), hogy ebben a lepukkant, benzingőzben és szmogban, bűnben és mocsokban fuldokló városban élhetek? Ahol minden talpalatnyi zöldet kiirtanak és követ, betont ültetnek a helyére? Ahol nem hogy sötétedés után, de lassan már fényes nappal is egyre több olyan hely van ahol nem tanácsos egyedül sétálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.