Donald Trump elnök és a first lady az elnök floridai Mar-a-Lago nevű magánklubjában adott zárt körű estélyt, amelyen tévékamerák nem lehettek jelen.

Trumpot nem hatotta meg nagyon Kim Dzsongun indítógombja, jót bulizott szilveszterkor

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Az aranyozott oszlopokkal díszített bálterembe érkezésekor azonban az elnök rövid interjút adott újságíróknak, s azt hangoztatta, hogy

2018 fantasztikus évünk lesz

Az újságírók megkérdezték arról, amit Kim Dzsong Un észak-koreai vezető szilveszter délutánján mondott, miszerint az íróasztalán készenlétben áll a nukleáris fegyvereket elindító gomb. Trump azt válaszolta:

majd meglátjuk.

Az elnöki exkluzív estélyen jelen voltak Donald Trump fiai, lánya, veje, valamint – más meghívottak mellett – Steven Mnuchin pénzügyminiszter is.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/wp-content/uploads/2017/09/tramp-kim-dzsongun-696x463.jpg
A legjobb az lenne, ha a világ időben lépne, és még időben megfékezné mindkét szörnyet, és elejét venné egy atomháborúnak, aminek a veszélye azóta fennáll, hogy Trumpból elnök lett. Nem véletlenül hívta fel mindenki a figyelmet arra, hogy Trump kezében az amerikai nukleáris arzenál életveszély a világra. De sok “keresztény” fanatikusnak sokkal fontosabb a melegek zaklatása, a muszlimok hergelése, mint több millió ember élete. Miután lezajlott a német választás is, a fasiszta világuralom hatalomra jutása érdeklődés hiányában elmaradt. Európa megreformálása mellett érdemes lenne figyelmet fordítani az észak-koreai és az amerikai beteg kisded játékára, különösen azután, hogy Trump bedőlt Kim Dzsongun provokációjának, és megfenyegette Észak-Korea elpusztításával. Ami úgy kellett a szellemi tejtestvérének, mint egy falat kenyér.
terlasz
@Eladott Ország: Tramp is veszélyes fazon ugyan, de nincs olyan szabad keze, mint az őrült társának.
Eladott Ország
@terlasz: „Az az ember, aki nem hidak, hanem csakis falak építésében gondolkodik, nem keresztény. Ez nincs benne az evangéliumban" - fogalmazott Ferenc pápa, Donald Trumpról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.