Donald Trump körül is forr a levegő szexuális zaklatás ügyben: nemrég három nő állt elő, hogy az amerikai elnök még évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta őket. 

Három nő – Samantha Holvey, Rachel Crooks és Jessica Leeds – már az elnökválasztási kampányban nehezményezte Trump viselkedését, de most újra a nyilvánosság elé álltak, mivel a metoo-kampány ismét felszínre hozta a szexuális zaklatás témáját.

Crooks és Leeds arról számoltak be, hogy

Trump a múltban akaratuk ellenére csókolta őket szájon, valamint nyúlt be a szoknyájuk alá.

Holvey pedig azt mondta, hogy amikor ő a Miss USA szépségversenyen indult, akkor a milliárdos üzletember – a versenysorozat résztulajdonosa – egy alkalommal bement a versenyzők öltözőjébe, és úgy vizslatta az indulókat, mintha egy húspiacon lenne.

Összesen már legalább 15 nő vádolja Trumpot szexuális zaklatással, demokrata szenátorok az elnök lemondását követelték az ügyben.

„Annak ellenére, hogy több ezer órát elpazaroltak és több millió dollárt elköltöttek, a demokraták képtelenek voltak bármiféle orosz összejátszásra bizonyítékkal szolgálni. Úgyhogy most a hamis vádakra mennek rá, és az olyan nők történeteire, akiket én még csak nem is ismerek és/vagy nem is találkoztam velük. ÁLHÍR” – írta az elnök Twitteren.

A Fehér Ház szóvivője is megszólalt az újból elővett vádak miatt. „Jóval azelőtti történetek, mint hogy elnökké választották volna. Ennek az országnak a lakosai egy választáson Trump elnököt támogatták, úgy érezzük, ezeket az állításokat kellőképpen cáfolta a választási folyamat” – mondta Sarah Sanders.

Címlapkép: MTI/AP/Alex Brandon

(CNN)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
És sarkikata mikor áll elő a történetével?
Jozefina
Hát a mi elnökünk ilyesmivel nem fog "büszkélkedni"!!!
1bitang
Engem ma már a Soros szónál jobban zaklat a zaklatás szó.
Hol tehetek panaszt?
Lackó50
Lassan nem marad férfi aki nem lesz meggyanúsítva szexuális zaklatással. Sajnos engem nem akart megerőszakolni senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.