A 18 éves Callum Bates a WhatsApp-on keresztül küldözgetett magáról mocskos fotókat 9 éves kiszemeltjének, és azt is részletesen kifejtette, hogy mik a szándékai vele.

Rendőrnek hazudta magát a pedofil, hogy becserkésszen egy 9 éves kisfiút

Ám a férfi nem tudta, hogy valójában nem egy gyerekkel, hanem pedofilvadászokkal chatel, akik már várták az állomáson.

A 9 éves Dilon álnéven irkáló pedofilvadászok azt írták a férfinak, félnek attól, hogy baj lesz abból, ha ők ketten találkoznak, de Bates megnyugtatta a „fiút”, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz, ugyanis ő maga rendőr. Bates végül megbeszélt egy találkozót a fiúval, ám a történet nem várt fordulatot vett, ugyanis nem a 9 éves Dilon várta a megbeszélt helyen.

Amikor szembesítették azzal, hogy valójában átverték, Bates nem tagadta bűnösségét.

„Nézz fel az órára. Miből gondoltad, hogy egy 9 éves gyerek majd idejön az állomásra éjfél után 22 perccel? Egy 9 éves gyerek. Mit gondoltál?” – kérdezték a férfitól, aki a padlót bámulva meredt maga elé, majd sírni kezdett.

A bíróság később bűnösnek találta az ál-rendőrt, akinek az ügyében április 12-én mondják majd ki az ítéletet, ám addig is őrizetben marad.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A sitten megtudja milyen magatehetlen 9 éves kisfiúként rettegni. Mondjuk ránézésre látszik, hogy előtte vagy utána, de egy pszichiátria is lesz a dologból..
ittott
@SystemError: de addig még néhányszor szétfeszítik a farpofáit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.