Életveszélyes sérülést szenvedett egy férfi, aki drogüzleten vitatkozhatott és verekedett össze egy marokkói gyerekkel.

Súlyosan megsebesített egy magyart egy marokkói gyerek Insbruckban

Fotó: Pixabay.com

Drogügylet miatt egy 15 éves marokkói esernyőtartóval súlyosan megsebesített egy 37 éves magyart az egyik innsbrucki szórakozóhelyen szombat délután – közölte az APA osztrák hírügynökség vasárnap.

A rendőrség szerint a fiatalkorú a 37 éves magyar után dobta az esernyőtartót, amely egyik lábával az áldozat nyakába állt, életveszélyes sérülést okozva. A 37 éves férfit kórházba szállították kezelésre, később viszont önszántából elhagyta az egészségügyi intézményt – tette hozzá a rendőrség.

A hatóságok értesülései szerint a férfi, mielőtt megtámadták volna, többször megütötte a 15 évest az arcán és testén, illetve fojtogatta is, könnyebb sérüléseket okozva neki. A marokkóit később az incidens helyszínének közelében őrizetbe vették. Kis mennyiségű kábítószert találtak nála.

A tettlegességbe átforduló vitát az válthatta ki, hogy nem tudtak megegyezni a kábítószer árában és mennyiségében. Az osztrák ügyészség vádat emelt a szabadlábon védekező gyanúsítottak ellen.

(Blikk.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát, az echte árja hun vitéz drogbaéhéába keveredett egy unter marókkói " migrivel"?
Natúr bűnügyi balhé!
Még valami hír?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No akkor regéld el,mit keres egy koszos marokkoi takonypóc egy szórakozóhelyen???no meg megnézném azt a 37 éves "magyar" férfi képét is!!!
karma1
Erdekes eloitelet: Mibol gondolod, hogy "koszos"? En eltem feketek szomszedsagaban Brooklynban, - naluk tisztabb embereket keveset talalni.
A szorakozohely nem mindenhol egyenlo a Rajnak vezette Ifiparkkal, ahol kipofozta a dilis kommunista a nem megfelelo oltozeku fiatalokat.
Ha valaki normalisan van oltozve, tiszta, es a koranal idosebbnek latszik, akkor miert ne mehetne be egy szorakozohelyre? Nem is tudtam, hogy Ausztriaban a Ku-Klux-Klan faji megkulonboztetokeje muxik, es mas borszinu nem mehet be egy kozhelyre...:o))))
A "magyar" ferfit illetoen pedig nem lehet elkepzelni egy teljesen feherboru, kekszemu, jol oltozott embert, esetleg egy Louis Vuitton taskaval a kezeben? Amint kiszall egy helikopterbol? (Ezzel csak roganra es habonyra probaltam terelni a figyelmet, akik szep feherboru magyar emberek, es naluk nagyobb gazember csak a Gazdaallatuk...:o))))
Talan ott kene kezelni ezt a hirt, ahova MINDEN police news tartozik: a bunugyi rovatban, es annak, ami: egy drogdiler megprobalt "anyagot" eladni valakinek, es osszekulonboztek valamin.

Maradjunk annyiban, hogy mindketto bunozo...
papa.49
Oszt. egyáltalán biztos, hogy hazánkfia, vagy csak határontúli !!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: jogos a jerdes, de emellett van meg vagy husz.
görbetükör
Drogosok csak nyugodtan ritkítsák egymást. Ha magyar, ha nem.
Edmond Dantes
A kalandozó magyarok ennél rosszabbul jártak.Ez csak esernyőt kapott a nyakába,de a lába,a keze,amellyel fojtogatott,megmaradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.