Az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet moszkvai merényletekre készülő négy tagú "alvó sejtjének" felszámolásáról számolt be pénteken az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) sajtószolgálata.

Moszkvai terrorcselekmények meghiúsításáról számolt be az FSZB

Zabivaka, a farkas, a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság kabalaállata a moszkvai Manyezsnaja téren 2018. április 26-án. A 2018-as labdarúgó-világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik több oroszországi helyszínen. Fotó: MTI/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

A közlemény szerint a csoport Novij Urengoj városból, a Jamal-Nyenyec Autonóm Körzetből érkezett, hogy terrortámadásokat hajtson végre Moszkva térségében.

Az FSZB csütörtökön azt közölte, hogy négy nap alatt Dagesztánban, Tatárföldön, Sztavropol környékén, valamint Omszk és Uljanovszk megyében 12 "banditát" és a terroristák 14 követőjét tette ártalmatlanná.

Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója a hónap elején arról számolt be, hogy Oroszországban tavaly négy terrorcselekményt követtek el és a biztonsági szolgálatoknak további 25-öt sikerült megakadályozni. Két hete azt mondta, hogy az idei első negyedévben hat előkészületben lévő terrortámadásnak vették elejét, és 12 terrorista sejtet számoltak fel.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Lehet hogy csak a főnök ellenfeleit likvidálják, de azt így nevezik!!!???
vladimir putin
Cél: az ellenzék felszámolása
Módszer: húsz, bocs, inkább százezer terrorcselekményt számoltunk fel
Elfogadtatás: közmédia általi hamis információk bombázása.
Várható eredmény: Putyin a legfaszább alak.
Következmény: válasszuk meg Putyint cárnak.

Idióta egy társaság a nép/nemzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.