Már ha őszintén beszél ez a Trudeau. Kötet jelent meg a kanadai kormányfőről. A nagypolitikába hamar belerázódtam. A parlamentben nagyrészt olyan emberek ültek, akik Kanadát akarták szolgálni, komoly témákról vitáztak, és mindig a legjobb megoldásra szerettek volna rátalálni. Ez a munkafolyamat, és az így elért siker nagyon ritkán jutott be az esti hírekbe...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@CsipkeRózsa: azt talán még szabad...valaha azt írtad nekem, hogy a 90-es évek elejétől követed a politikát és szerinted Horn Gyula volt a legjobb miniszterelnök. Én azt írtam akkor hogy szerintem Németh Miklós volt a legjobb, ezt ma is így vélem. Olyan volt mint Trudeau politikailag-emberileg, csak ő nem származik politikus-dinasztiából. Szóval úgy volt nekünk egy "pont ilyen" miniszterelnökünk,hogy csendben tette a jót a maga dolgát a maga módján. De csak kevesen vették észre a jót. Lecserélték egy begyöpösödött fotelforradalmár múzeumigazgatóra, aki "megteremtette" nekünk a mai Orbánt. Sírva lehet álmodozni, igen. Mit tettek azok akik antallra szavaztak?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@CsipkeRózsa: .
Ennek a kitűnő szakembernek, "E"-vel volt koncepciója!
.
A székfoglalóján elmondta mit szándékozik .. t e n n i .. a válságkezeléssel, amikor leszolgálta az egy évét, .. b e s z á m o l t .. az elvégzett munkáról.
Ezt a feladatot úgy látta el, hogy nem SZAKBARBÁR POLITIKUSOKKAL, szakemberekkel hajtotta végre a vállalt feladatát, nem pofagolt, tette a dolgát!
.
---- Bajnai Gordon: április 8-án nem lett vége a világnak
www.youtube.com/watch?v=ZiAYF-Phe6U
.
Illik tiszteletben tartani a VÁLTOZÁSRA szavazóknak!!
Commenter
@tudode: @CsipkeRózsa: a fidesz őt is nemtelen, aljas módon mocskolta, "libásozta" a beiktatása napján a fideszesek élő libákat dobáltak be a Kossuth térre, mert az olyan illő dolog ilyenkor, meg nem is állatkínzás. Ezek mernek a tüntetők elé bármilyen kordont vonni?! Pofátlan!
tudode
@Commenter:
.
Közel 50 évi érdeklődő mezei köztisztviselőként, nagyon sok képzett munkatárs társaságában.. .. f e l ü l e t e s e n.. konyítok az állam működéséhez.
.
Az államigazgatásba úgy kerültem be, hogy az egyik minisztériumba jó előmenetelű tanuló felvételén munkálkodtak!
.
Még a Rákos rendszerben "is" CSAK olyan KÖZSZOLGÁK kerülhettek, akik VÉGIGJÁRTÁK a szamárlétrát, ha nem lopott, nem csalt, NYUGDÍJAS ÁLLÁS "volt", nem lehetett még akkor sem INDOKLÁS NÉLKÜL FELMONDANI a közszogáknak sem..
.
De az az őrület, ahogy ez a "falusi vigéc" ,, r á n g a t j a .. az államot, arra nem volt példa, még ELSŐ KORONÁZÁSA alatt sem, mert minden minisztériumba EGY POLITIKAI ÁLLAMTITKÁRT dugtak be azok a pártok, akik . t á r c á t .. kaptak.
.
Egy, két szempont/példa ettől a KÖZJOGILAG NEM LÉTEZŐ akárki tevékenységéről:
.
----- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár(t) 2001-ben
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html

----- Orbán: Az innováció gyógyíthatja meg a magyar gazdaságot
hvg.hu/itthon/20120925_Orban_az_innovacio_gyogyithatja_meg_a_agy

----- Orbán már nem az innovációban látja a jövőt
propeller.hu/nagyvilag/3352368-pont-ilyen-miniszterelnok-kene-magyarorszagnak#comments
..
----- SZEMBEN AZ ÁRRAL: INNOVÁCIÓ NÉLKÜLI JÖVŐT HIRDETETT ORBÁN VIKTOR
alfahir.hu/2016/04/27/orban_viktor_bekescsaba_innovacio
.
És mit .. s p e k u l á l t ..ki az "oltári" győzelme után, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sicc., valami .. I N N O V Á C I Ó S .. tárcát álmodott meg., TÁRCA NÉLKÜLI MINISZTERREL!
.
Amíg .. b e é r i k .. ez a kreszli, kezdődhet újra a VÁLASZTÁSI ŐRÜLET!
Commenter
@tudode: hát igen. A mondandód és a linkek is telitalálatok! A tárca nélküli miniszter (sic(c)!) is az antall kormány találmánya volt. Mondom én orbán az orvostörténeti múzeumból szalajtott prof legjobb tanítványa! De már a saját szavazóiknak is elegük van a stadionokból legalább egy mai felmérés szerint! ez is valami...
tudode
@Commenter: .
Ha tárgyilagosan ítéljük meg Antall József tevékenységét, azért nem lehetett OLYAN EGYSZERŰ az átmenet, de nagy bátorság, v mi kellett ahhoz, hogy annak TUDATÁBAN VÁLLALTA el a tisztségét, hogy már beteg volt.
.
Az, hogy ez a "falusi gyerek" elkanászkodott .. n e k i .. is köszönhető, v mi, mert valahol láttam/olvastam amikor kiderült a SZÉKHÁZ MUTYI, nem akart zűrt csinálni belőle, tehát megúszta!.
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=17s
.
Vajon miért NÉZ EL MINDENKI ennek a csodabogárnak MINDEN csínytevésnek becézett "begyűjtést", de ő már nem csak a PADLÁST SÖPRI KI, kiszámíthatatlanul az egész országot!!!
.
Vajon azoknak is ELEGÜK VAN a stadionjaiból, meg a használaton kívül tátogó, meg elsíbolt cuccokról, akiket meg lehet környékezni egy zsák krumpliért, v egy meghitt marhapörköltért?
.
Morbid NÉGY ÉV vár az országra, mert ahelyett, hogy tenné a FELADATKÖR SZERINTI FELADATÁT, mindenbe belepovedál, kiszorítva még a KÖZTÁRSASÁGI, v milyen elnököt is, aki összekeveri a feladatát a KÖRNYEZETVÉDELEMMEL, amelynek szintén nincs semmiféle képviselete, ANNYI FÁT VÁGNAK KI amennyi útjukba kerül!
Commenter
@tudode: Bátorság vagy mi kellett antallnak ahhoz írod, h. betegsége tudatában elvállalja a miniszterelnöki posztot. Szerintem ez nem bátorság volt hanem óriási felelőtlenség az országgal szemben, hiszen nem csak a betegségének volt tudatában, hanem annak is, hogy az bármikor kiújulhat. És így is lett. Önmagával, az országgal szemben felelős politikus betegen pláne ilyen betegen nem indul tisztségért, lemond önként arról,és új választásokat ír ki. De antall nem ezt tette, hanem halálos ágyán orbából jobbost csinált, ráhagyva örökségét aminek most 2030-ig fogjuk majd inni a levét...sajnos..itt, ahogy írod, kő kövön nem marad majd orbán után...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.