Egy fiatal lányt a családja - akarata ellenére - csellel hozzákényszerített az unokatestvéréhez. A férfi, miután új arája nem volt hajlandó szexelni vele, többször is megerőszakolta. Végül a nő leszúrta az erőszaktevőt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ja, Szudánban...akkor nincs mit csodálkozni...
... ezekben az országokban naponta több tízezer ilyen eset történik, de jobb is hogy nem tudunk róla...azért van ott annyi gyerek, mert a sok erőszaknak ez az eredménye...nem is tudja senki, ki is az apja,...
1magyar
@wagabund: A nők ott indíthatnának olyan mozgalmat, hogy a férfiakat megszabadítsák a farkuktól. Főként azokét akik már erőszakoltak.
wagabund
@1magyar: a nőmozgalmak verhetetlenek a kussolásban... arról sem beszélnek, hogy a lányok millióit teszik tönkre ezzel a metéléssel(is)...szerte a világban..horribile dictu, már Európában is csinálják a bevándorlók...merő népszokásból(pl. London)

egyetlen egy esetről hallottam, hogy a már felnőtt nő megbosszulta a gyerekkori körülmetélését a falu kuruzslóasszonyán...a kuruzsló nem vérzett el, ez volt a pechje..többé sem szarni, sem hugyozni nem tudott rendesen, de leülni sem..
...és nem mert szólni az ellen, aki ezt tette..
ha a nők összefognának, és ugyanezt tennék néhány körülmetélő sámánnal?
1magyar
Amúgy ez egy természetes, jogos reakció. Én is ezt tenném.
egyvandor
Milyen jó az elmaradottság a népi hagyományokra, vallásra épülő fanatizmus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.