A három hónapos gyereknek több csontja eltört. A férfinak Magyarországon is volt ilyen ügye, akkor felfüggesztettet kapott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Cicamama55: Az biztos, hogy migráncsoznak, nálunk sem szabad elfenekelni a gyereket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
@Cicamama55: Az biztos, hogy migráncsoznak, nálunk sem szabad elfenekelni a gyereket.
Nessy
@F_Viktor: Három hónapos gyermek "elfenekelésének" nem sok értelme lenne!
Sajnos ott mi vagyunk a "migráncsok", és így az elrettentő példák.
Cicamama55
@F_Viktor: Sajnos idehaza is gyakran hallunk hasonló esetekről. A gyermekneveléssel kapcsolatban nagyon hatástalanok a törvények, s rossz, szervezetlen az egész gyermekvédelmi hálózat is, úgy ahogy van! A szociális ágazat, a gyermek és ifjúságvédelem, a családvédelem romokban hever. A sorozatos családokban történő tragédiák ellenére sem lépnek az illetékesek. A pedagógusok kezéből is kivették az alapvető nevelési eszközöket, így az egyre több problémás családból iskolába járó gyermekeket sem merik fegyelmezni sem. A kötelező etika, hittan bevezetésével sem változott itt a helyzet, sőt!
F_Viktor
@Nessy: Fiam 9 éves, az iskolában a pszichológus havonta elmondja jogait, vagy mit jelent a gyereket érő erőszak, testi fenyítés, stb.
Nessy
@F_Viktor: Csak a kötelességeiket felejtik el felsorolni a srácoknak!
Ahogy keresztapám mondta volt" egy makarenkói pofon nem árt néha".
Mint ahogy az első hisztinél kell fellépni. Nem kell agyonütni, de egy pacsi a pelenkás fenekükre nem árt nekik. És akkor nem kell égni öt év múlva a villamoson hisztériázó, ordító, anyját verő gyerek miatt.
F_Viktor
@Nessy: Van igazságod, de mégis de! :-)
Valahogy működik ez a liberális nevelés.
Külföldi nyaralásaim során a tengerparton csak magyar ordítozásokat lehet hallani, amint a szülő fegyelmezni próbálja gyerekét. Ezt nem szabad, azt nem szabad, miközben a liberális gyerek ha nem próbálják korlátok között tartani, akkor valahogyan ráérez, hogy hol a határ, meddig mehet el az eleven gyerek és a rossz gyerek mezsgyéjén.
csipetke
Ez mindennek a legalja,ha egy védtelen kisgyereket bántanak.Mennyit szenvedhetett szerencsétlen a sok törött csontjával,amikor tisztába tették,vagy fürdették.A képen a nő ki van takarva,de azért kivehetően a perui indiánok kisebbségéhez tartozik.
@Nessy: 19:44 Egy 3 hónapos gyerek pelenkás fenekére hiába adsz pacsit,ő még túl kicsi.Valószínűleg sírt szerencsétlen,de ahelyett,hogy utánajártak volna,hogy miért,eltördösték néhány csontját.Hosszú időre lecsuknám őket,és sose engedném többet gyerekek közelébe...
Nessy
@F_Viktor: Ez jó magyar szokás, hogy nem megmagyarázza csendben a gyereknek, hogy mit miért nem szabad, hanem csak üvöltözik.
Miután nem éppen a "néma levente" leszármazottai volt Életempárja és én sem, nagyon sokat beszéltünk a fiunkhoz. Mitán a Mamával laktunk, kis korában megtanulta, hogy mindent a helyén kell hagyni a Mama szobájába, hogy nem nyúlunk a konnektorba és még sok mindent. Édesanyámnál kályhha volt a szobában. A kicsi oda nyujtotta a kisujját, én meg már el akartam kapnia kezét. "Nem! Hagyd. Most megégeti kicsit az ujja hegyét, és többet nem nyúl oda. Ha véded, és nem figyelsz, a tenyerét teszi oda, Tényleg két nyaff, és többet sehol nem volt gond kályhával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.