Egyelőre nem beszél az a 34 éves férfi, akit az ügyészség azzal gyanúsít, hogy péntek délután késsel támadt egy távolsági busz utasaira az észak-németországi Lübeckben – tudatta péntek este a helyi ügyészség.

Nyilvánosságra hozták a lübecki késelő származását – egyelőre hallgat

"Az elkövető egyelőre nem ismerte be, hogy ő követte el azt, amivel vádoljuk" – tudatta Ulla Hingst, a lübecki ügyészség szóvivője.

A szóvivő megerősítette, hogy a feltételezett támadó Iránban született, de már több éve német állampolgár, és Lübeckben él. A férfit szombat délelőtt állítják bíróság elé. A vádhatóság előzetes letartóztatását kezdeményezi; egyelőre szándékos gyújtogatás kísérletével, súlyos testi sértéssel és testi sértéssel vádolják.

A 34 éves férfi péntek délután kilenc embert sebesített meg késével a Travemündébe tartó, utasokkal teli buszon. Hátizsákjában pedig gyúlékony folyadék volt, amelyet lángra akart lobbantani. Indítéka egyelőre ismeretlen, a hatóságok nem zárják ki, hogy terrortámadás történt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Bekattant hülyék mindig voltak és lesznek is, csak a népvándorlásra fogva ez ütősebben szól most.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Természetesen ez is szines!! Csodálkozott ezen valaki??? Izgatottan várom a libsik magyarázatát hogy ő "német" volt!!!
Sámannus
Semmi különös nem történt. Nálunk a terrorizmus egész más változatában sokkal kártékonyabb formákat ölt.
propeller.hu/itthon/3365374-patkanyveszely-budapesten
Jozefina
Nem kell messze menni! Csak olvasni, hallgatni kell a magyar híreket! Naponta történik több erőszakos cselekedet személyek ellen!!! Begolyózott ember meg mindenütt akad!! Remélhetőleg nem ússza meg büntetlenül!!!
lampa laz
Bekattant hülyék mindig voltak és lesznek is, csak a népvándorlásra fogva ez ütősebben szól most.
parasutyo
leszarom a bőre színét és a származását, tarkón lőni és mehet a darálóba, kutya kajának nagyon jó lesz... XD
karma1
@parasutyo: Valoban NEM a bore szine hatarozza meg a tetteit: boven van feherboru szar is, akik hozza hasonloan bunoznek.
A nemet allam megteheti, hogy vagy leulteti ezer evre, vagy pedig megvonja az allampolgarsagat (mert ez MEGVONHATO, ha eredetileg nem szuletett nemet!), es el vele a budos francba!
Minden Amerikaban oldoklo tomeggyilkos amokfuto feherboru, szuletett amcsi volt. Tehat kar kihangsulyozni az eredetet: ez a rakas szemet Nemetorszagban is kocsog lett volna, meg Irakban is - azzal a kulonbseggel, hogy Irakban 10 perccel az itelethirdetess utan ki is vegeztek volna.
Sámannus
@parasutyo: Ne csak a külcsinyt lásd, hanem a belső sötétséget is. Az elme roggyant magyar az apját ölte harminc késszúrással.
Pálinkás Pál
@karma1: Tényleg...azért az érdekes hogy általában az ilyen balhékat színesek követik el..egy úgymond "fehér" országban!!!
parasutyo
@Sámannus: jah, ezért nem érdekel a színe és származása... értelmezd amit írtam. :D szemet szemért, fogat fogért az elvem. ha megdobnak kővel, hát az biztos, hogy a kőnél keményebbet kap vissza. amúgy meg soha nem kezdeményezek táncot, eddig mindig engem kértek fel és pikk-pakk össze lehet hozni a súlyos testi sértést ami 8 napon túl gyógyul és esetleg testi fogyatékot okoz... :D
jancsipapa
@Horizont: Terrorcselekmény ? Fenét! Laza kis hétvégi mérgelődés...
jancsipapa
@Horizont: Nálam egyértelműen terror...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.