Az EP-ben felszólaló görög miniszterelnök szerint nem szabad engedni a neoliberalizmusnak és a szélsőjobboldali populizmusnak sem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Arról, hogy a fontosabb európai választások – francia, német, holland, svéd, az olaszországit leszámítva – megmutatták: a zsigeri populista erők ugyan feltörekvőben vannak, de azért a legtöbb nyugati országban távol állnak attól, hogy kormányra kerüljenek. De arról is, hogy ezekkel az erőkkel sürgősen kezdeni kell valamit, az általuk tendenciózusan eltorzított, manipulált, ám valóságosan létező kérdésekre határozott, egyértelmű válaszokat kell adni. Aközött, hogy mindenkit befogadunk és senkit nem fogadunk be, és rohadjon meg/haljon éhen minden büdöstalpú kecskebaszó migráns, léteznek méltányos, egyszerre szigorú, ésszerű, korrekt és humánus válaszok. Olyan válaszokat kell adni, amelyek nem szabadítják rá végérvényesen Európára az Orbán-Salvini-féle hivatásos uszítókat, akik nem a probléma megoldásában, hanem a káosz fenntartásában érdekeltek. Ennek ellenére – bár semmi újdonság nincs ebben – a szélsőséges európai vadhajtások visszaszorításának munkáját már nemigen kellene halogatni (tegnap is késő lett volna, Svédországban is, máshol), mert a hasonló vadhajtások már korábban igen nagy sikerrel lángba-vérbe borították Európát. Nem kellene megvárni, hogy ez megint bekövetkezzen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.