Az Országgyűlés ma fejezi be őszi ülésszakának első ülését. A képviselők az előző héten kezdődött ülés zárónapján a kormány tagjainak tehetnek fel kérdéseket és azonnali kérdéseket.

A rendőrök tényleg tömegesen le fognak szerelni?

Az ülésnap délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, azokat kérdések és azonnali kérdések követik egy-egy órában.

A parlament honlapján elérhető információk szerint a Fidesz padsoraiból Ágh Péter arról kérdezi a belügyminisztert, hogyan alakulna Magyarország jövője önálló határvédelmi rendszerének feladása esetén.

Ellenzéki oldalról ugyancsak többen jelentkeztek Pintér Sándorhoz címzett kérdéssel.

A szocialista Szabó Sándor arra vár választ, hogy a kormány miért nem biztosít elegendő forrást a településeknek önkormányzati kötelező feladatuk ellátására. Varju László, a DK képviselője kérdésének címe, Miért veszik vissza a tűzifa-juttatás felét?, az LMP-s Demeter Márta pedig azt kérdezi, hogy a kabinet megteszi-e a szükséges intézkedéseket a rendőrök tömeges pályaelhagyásának megakadályozására.

A jobbikos Bana Tibor az igazságügyi minisztertől kérdezi, Milyen megszorításokat tervez a kormány, ha a korrupció elképesztő mértéke miatt az EU csökkenti az uniós forrásokat?. A Párbeszéd képviselőcsoportjából Kocsis-Cake Olivio az innovációért és technológiáért felelős minisztertől vár választ a nyári vonatjáratok fejlesztése ügyében.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Itthon - 2019. June 18., 07:30
Hableány-baleset: újabb vizsgálat indult
Itthon - 2019. June 18., 08:29
Rendőrök razziáztak a bulinegyedben

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Már van hadserege!Magán célra is!Ahogy repülőgépe is meg magán seggnyalók tömegei!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@wagabund: Tegnap 21:42
az odáig rendben van,hogy szolgálnak és védenek,de jobb lenne,ha nem egy diktátort szolgálnának és védenének,hanem az embereket a diktátortól és annak csatlósaitól.
cikicakk55
@wagabund: Azért én nem szívesen lennék egyik Fideszes politikus helyében sem,még úgy sem,hogy rengeteg a pénzük. Már voltak ilyen próbálkozások más országokban is,de egy idő után bukni fognak.A végtelenségig nem lehet az emberekkel azt tenni amit akarnak. Ráadásul most már nem csak Magyarország és népe a tét,hanem az Unió is. Amennyiben tényleg nem adnak további segítséget,akkor a csuti nem tudja fizetni a sok léhűtő nyaloncát,akik pedig ahhoz vannak szokva,hogy ömlik a számlájukra a pénz. A néptől lassan már nincs mit elvenni,de a pénzéhes Fideszesek továbbra is telhetetlenek. Na akkor lesz gond,ha kiderül,hogy náluk is szorítani kell a nadrágszíjon.Hidd el,gyorsan ki fog derülni,hogy nem is szeretik annyira a Fideszt,mint az a csuti gondolja.,
wagabund
@cikicakk55: a rádijóban fanyalgott egy adószakértő...azt találta mondani, hogy a kormány a kiváló adóhivatali munkának köszönhetően újabb 170 milliárd forinttal több adót szedett be a múlt év azonos időszakához képest...szerinte, ennek a többszörösét is be lehetne szedni...

ebből a fura megjegyzésből arra következtetésre lehet jutni, hogy még nincs minden bőr lehúzva..

hát nem is tudom...sírjak-e, vagy nevessek..?
wagabund
@cikicakk55: 17.41..
elég a parancsnokot megvenni, vagy a tökeit szorítani, a többi már parancsmegtagadás..
cikicakk55
@wagabund: Tegnap 19:49
Mi akiktől elveszik inkább sírunk,mert mennyi bőrt akarnak még lehúzni rólunk.Főleg azoktól van még mit elvenni,akik dolgoznak. majd kitalálnak még jó pár adó fajtát,aztán csak be jön az adószakértő véleménye.Na erre gondoltam é,hogy nem sokáig tudják ezt csinálni. ismerek nick névről nem egy hozzászólót,aki (akik) még 1-2 éve nagyon oda voltak a Fidesz politikájáért,de mára már ugyan úgy elegük van,mint nekünk akik már 2011-ben is láttuk,hogy " Na ez jó nagy tévedés volt",ám akkor még úgy voltunk vele,hogy 2014-ig kibírjuk,aztán váltás. Nem lett váltás,de 2018-ban már nagyon számítottam rá és a mai napig nem hiszem el,hogy tényleg annyian szavaztak,saját akartból rájuk.Nem zsarolással,nem megvásárlással,hanem őszinte akarással választották ezt a politikát,amit Orbán művel. 2016-ig még hülyíthető volt a nép nagyobb része,de már tavaly is látszott,hogy egy szó nem igaz a migráns veszélyről. Nem azt mondom,hogy nincsenek,csak éppen ide nem akar egy sem jönni,tehát megvédenie sem kell Orbánnak tőlük. Jobban félnek Magyarországtól,mint az ellenségeiktől.
wagabund
@cikicakk55: több ismerősöm is bizonygatta, hogy megbánta amikor a fideszre szavazott(4 éve)..

namost áprilisban mégis nyertek...kérdem némelyiket, csak nem meggondoltad magad?...áááá..őőőő,...neeeem..

hát...holnap reggel piac, majd ott a kofaasszonyoktól megtudom merre van az előre...ők mindent tudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok