A 96 évesen elhunyt Leon Lederman három éve szép pénzt kapott a medálért. 96 éves korában, szerdán elhunyt Leon Lederman, a szubatomi részecskék úttörő kutatója, aki 1988-ban Nobel-díjat is kapott. Mint az Independent most felidézi, a díjhoz járó híres arany medál nem szerepel a hagyatékában, azt ugyanis 2015-ben eladta. Ez volt a második eset, hogy élő díjazott elárverezte a Nobel-medálját,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...neki adták, azt csinál vele amit akar...
görbetükör
@Pálinkás Pál: Rendes, együttérző embernek igen. (Esetleg ha elolvasnád a teljes cikket.) Mert betegsége miatt kellett a pénz.
De te csak gúnyolódj, másra nem vagy alkalmas.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Huha de sajnálom..a Nobel díjjal 1 millió dollár is jár,vagy ha úgy tetszik10 millió svéd korona,na nehogy már ennyi pénzből ne tudd finanszírozni a betegséget???!!!jó lenne ha te is utánaolvasnál,mielőtt írogatsz!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Ha utána olvasol, hétszázvalahányezer dollárt kapott érte. Az orvosi költség meg bizony drága, főleg ha hosszan tartó. Idősek otthonában élt, ami ugyancsak nem két fillér.
Te csak ne sajnálj senkit, az megalázó is lenne számára. Tőled a cinizmus és a gúny a megszokott. Mindenkinek lelkivilága szerint.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Bolondgombát ettél??? 700 ezer dollár is hatalmas pénz...főleg egy idősek otthonában,megint okoskodsz!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Azért kellett, mert már elfogyott a meglevő. Nem én okoskodom, de kekeckedsz. Ráadásul egy öreg, beteg tudós kárára.
De mindenki hozza, ami a lelkében van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.