Sajtóértesülések szerint agyonlőtték a rendőrök azt a férfit, aki kedden este három embert megölt, többeket megsebesített Strasbourgban egy karácsonyi vásár mellett.

A BBC cikke szerint csütörtök este Strasbourgban három rendőr vett észre egy gyanús férfit, ám mikor megállították, a férfi megfordult és lőni kezdett rájuk. A rendőrök viszonozták a tüzet és "semlegesítették" a férfit, akiről kiderült, ő a keresett személy. 

Agyonlőtték a strasbourgi lövöldözőt

Virágok és mécsesek a strasbourgi lövöldözés áldozatainak rögtönzött belvárosi emlékhelyén 2018. december 13-án.

Fotó, címlapi kép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Cherif Chekatt kedd este Strasbourgban egy karácsonyi vásár mellett lelőtt három embert, 12 embert pedig megsebesített (hatan közülük kritikus állapotban vannak), majd pedig elmenekült. A rendőrség kedd este óta nagy erőkkel kereste a város több körzetében.

A 29 éves férfi korábban rablásokat követett el, majd a börtönben vált radikális iszlamistává. A hatóságoknak S-aktája (vagyis terroristagyanús személynek tartották) volt róla, kedd reggel pedig házkutatást is tartottak a férfi lakhelyén más ügyben, ahol gránátokat találtak – a férfi azonban nem volt otthon akkor.

A három áldozat közül az egyik egy thaiföldi turista volt, a második egy Afganisztánból áttelepült háromgyerekes családapa. A harmadik áldozat sajtóértesülések szerint egy nyugdíjas banktisztviselő volt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
mérkellnek meg csókoljanak kezet mert beengedte és hagyta hogy élje világát az országban, holott megfigyelték.
kereső
@1magyar: az ugye nem zavar,hogy Franciaországban történt a lövöldözés- és az elkövető egy harmadik generációs marokkói származású, de születetett francia állampolgár volt. Tényleg használd már a netet!
1magyar
@kereső: makaróninak is kézcsók jár.
kereső
@1magyar: nem makaróni, és nem mérkell. Macron,Merkel. És először is orbánnak jár a kézcsók legelőször, mert ő az aki minden normális megoldást eddig megtorpedózott. Mindezt azárt, hogy itthon a "nagy megmentő" szerepében tetszeleghessen, mert ,ha nincs migráncskérdés, akkor orbán 2018.április 8.-án nem miniszterelnök tovább.Vagy még nagyobb csalásra kényszerültek volna.
Peller Anikó
A makarónizabálók már 1.5 millió marokánt eresztettek be magukhoz. A banya ennyi arabot egyetlen év alatt eresztett Európára. Most a panyolok vannak útban, átvették a taljánoktól a stafétabotot, egyik hülyébb minta másik. Európában amúgy kb 50 millió arab-muszlim-iszlám-néger él, bár ennek nagyrésze dolgozni jött hozzánk (főleg a török) és nem akarja elvágni a torkodat.

Csak egy kisebb része, úgy 10 millió.
1magyar
A megölt emberek nem tudom migránspártiak voltak-e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.