Pörölyként használná a civil szervezeteket (NGO) az Európai Parlament (EP) többsége azon kormányok ellen, amelyek Brüsszeltől eltérően viszonyulnak például a családok, a bevándorlás vagy a keresztény kultúra ügyéhez, s a túlhajtott liberalizmus, a társadalom-mérnökösködés és az értéksemlegesség helyett a nemzeti szuverenitás védelme, a megfontolt haladás és az értékőrzés mellé teszik le a voksukat. A testület …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@verőce21: Itt tényleg mindenki szembejön...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
"Brüsszel közpénzből fizetné civil zsoldosait" - vagyis ez feltételes módban van.
Az a helyzet, birka fideszesek, hogy Orbán már hosszú évek óta közpénzből fizeti a zsoldosait - az egész ország kárára !!!

Orbán Viktor egyet mindenképpen elveszített örökre (fog még mást, többet is elveszíteni):
Normális embertől nem kap tiszteletet soha többé - egy kicsit sem !
nevemnick
Ezek hülyébbek mint a Vadhajtásos kisgecik.
Aki Én
@arcmás: 12:36 Ezt szokták csinálni velük évértékelőn, meg március 15-én is. De akkor még sötét kordont is vonnak köréjük, nehogy kiszökjenek ,,etetés" előtt. Ha mindegyik jóllakott nemzeti-vajdájuk iránymutatásával, akkor mehetnek, a következő választásig szabadok.
Aki Én
@nevemnick: Nem ezek hülyék, ezek pontosan tudják mit tesznek. Ezek aljasok.
A Verőce félék a hülyék, akik ezt gondolkodás nélkül bekajálják, sőt terjeszteni próbálják.
csipetke
@papa.49: 12:37 Nekem is az jutott eszembe,hogy a fidesz mennyi közpénzt költött idióta dolgokra.Pl orbán grafomániáját,pont tegnap kaptam a legutóbbi orbán-levelet,mennyi pénzt költött csak erre,és még mennyi közpénzt elsz@rtak felesleges dolgokra.Érdemes lenne valakinek összeszámolni
Aki Én
@csipetke: Ha annak a felét amit eddig propagandára költöttek, valami közhasznú dologra költötték volna, nem kéne ennyit költeni propagandára sem és több szimpatizánsuk lenne.
De ez is bizonyítja, hogy dilettáns kontárok és aljasok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.