SZÓ SINCS VÉLETLENRŐL, ENNYIRE POFÁTLAN Orbán próbálja magát visszahízelegni a Néppártba. Pénteken megjelent egy interjú a legnagyobb német bulvárlapban a magyarországi miniszterelnökkel, ami több több dolgot is jelez. 1. Először is azt, hogy a szeriőz német sajtó már nem ad teret Orbán mentegetőzésének/magyarázkodásának és kampányolásának. 2. Másodszor meg azt, hogy a pávatánc folytatódik: Orbán Viktor újabb (kül)politikai fordulatot készít elő.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szó sincs véletlenről

Őfenesége már ennyire elpofátlanodott, vagy már ennyire képtelen felfogni a valóságot

A bild.de-n „Dass Frau Merkel geht, glaube ich erst, wenn ich es sehe” címmel jelent meg egy cikk pénteken.
A párt központi napilapja szerint – nem tudom ellenőrizni, mert fizetős, s azért minden szarra nem… - a lényeg az lenne, hogy Orbán szerint a világ: „Én mindent megteszek a néppárt sikeréért. Azt akarom, hogy az EPP nyerje az európai választást, de utána vita lesz az irányvonalról”!
Az egyik kedvenc blogerem nickgrabowszki szerint a cikkből az olvasható ki, hogy:
„Először is azt, hogy a szeriőz német sajtó már nem ad teret Orbán mentegetőzésének/magyarázkodásának és kampányolásának.
Másodszor meg azt, hogy a pávatánc folytatódik: Orbán Viktor újabb (kül)politikai fordulatot készít elő”
.illetve úgy véli, hogy:
„A nagy pávatáncos véletlenül elszólta magát, és elfogadhatatlannak nevezte saját politikáját”.
Nos a dolog úgy áll – hangsúlyozom nem olvastam az eredetit -, hogy szerintem szó sincs sem véletlenről sem pedig elszólásról. Egyszerúen Őfenesége ily mértékben pofátlan és/vagy ily mértékben képtelen felfogni a körülötte lévő (pontosabban a körülöttünk, lévén az, hogy mi jut el hozzá, az erősen véleményes) valóságot! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.