Egy Bajnokcsapatok Európa-kupája selejtezője alatt történt. Varázsszemes világvevő rádión hallgattuk apámmal a közvetítést a Népstadion­ból, a Fradi az olasz Intert fogadta. Akkor kérdeztem meg először az életben: mi az, hogy Európa? Apám hosszas magyarázatát Novák Dezső 11-es gólja szakította félbe. A Fradi végül ugyan kiesett a BEK-ből, de Európa ­sokáig érthető volt számomra, ahogy még sok millió magyarnak is. Több mint fél évszázada feszíti Nyugat-Euró­pát a bevándorlás, és több száz – ha nem ezer – éves történetük van a fantaszták által dédelgetett egyesített földrészelképzeléseknek. Ezt a két történelmi jelenséget, az európai migrációt és az Európai Egyesült Államok különböző terveit érdemes a föderáció kritikátlan támogatóinak és az elvtelen bevándorláspártiaknak alaposabban megismerniük, mielőtt fellépnének a hordó tetejére. A nagy unióbarátok listáját lehetne gyakorló fasisztákkal is kezdeni, de erről inkább a végén. Ismertek antik elképzelések a korabeli népek...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@durbincs: Mond, emlékszel még, hogy amikor az Unió tárgyalt volna Afrikában a menekültek megállításáról, ki volt az egyetlen, aki ellene szavazott???
Segítek! Orbán Viktor! Ki hadakozik a pár ezres kvóta ellem és engedett be jó pénzért boldog, boldogtalant, ( több mint húszezret!) akiknek ráadásul a költségvetés fizeti ki a kötvényeik árát kamatostól, miközben a nyereség kormányközeli offsor számlán pihen?
Nem jut eszedbe, kérj telefonos segítséget!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
painful
A románnál csak a magyarul beszélő románok undorítóbbak.

Szőrős a talpad, baszd meg!
painful
A rémálom egy önérdekes náci vezető - Orbán.

Te hülye durbincs, neked nincs egyetlen egy normális mondatod sem.
Te miért hiszed évek óta, hogy a fidesz malmára hajtod a vizet?
Buta vagy, unalmas vagy, senki normálist nem érdekel a fidesz és Orbán egy percig sem.

Durbincs írj egy értelmes mondatot.
Nem bírsz.
Mert egy hülye geci vagy?
Igen?
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhed, Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.