Ki kell józanítanunk azokat, akik arra számítanak, hogy az EP-ben megbüntetik a Fidesz képviselőit. Egész mással van most elfoglalva Brüsszel, mutatjuk, mivel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha "bennünket" érdekelne az ország sorsa, ŐFÉLESÉGE nem a Kolostor undámbundám erkélyéről mutogatná a keleti nyitásos "barátainak" az ŰKELME fővárosát, amelyet felcsútivá szándékozik csúfítani

---- Épül Orbán erkélye, pedig az UNESCO nem ezt engedélyezte
.
hvg.hu/itthon/20160422_Epul_Orban_erkelye_pedig_az_UNESCO_nem_ezt_engedelyezte
.
Évtizedek kellenek ahhoz, hogy az állampolgárok tisztában legyenek azzal, hogy nem csak KÖTELESSÉGÜK, írott, illetve íratlan jogaik is vannak az éppen aktuális HATALOMMAL, jelen esetben MAGÁN KALÓZOKKAL szemben:
.
A legjobb ÜZLET felső szintű politikusoknak, illetve az ország SEJTJEIT alkotó KÖZÖS KÉPVISELŐK mutyijai:
.
----- közös képviselők visszaélései
.
Nagyjából 241 000 találat (0,37 másodperc)
.
www.google.com/search?ei=25IIXZvICMLcwQLx5I_AAg&q=k%C3%B6z%C3%B6s+k%C3%A9pvisel%C5%91k+vissza%C3%A9l%C3%A9sei&oq=k%C3%B6z%C3%B6s+k%C3%A9pvisel%C5%91k+vissza%C3%A9l%C3%A9sei&gs_l=psy-ab.3...70023.81147..81724...0.0..0.92.1185.16...0...1..gws-wiz...0i71j0i7i30j0.U9mswFAAsjo
----------------------------------------------
.
Tapasztaltam azt hogy letten ELLENSÉG a társasházban amiatt, mert az általam összeállított, és a bíróság által befogadott pert az új közösképviselő eladta az alperesnek párezer froncsiért, megfosztva a társasházat közel egy millió forint kártérítéstől!
------------------
.
Tehát emiatt ÉLŐSKÖDHET ez a galeri, és a hozzájuk hasonló zsibiző közös képviselők a bugyuta lakókon, nem tulajdonosokon!
Nessy
Ha jól értem, akkor az RMDSZ is "fidesz", meg az unión kívüli ukrán szavazók, meg a szomszédasszony macskája!
Ergo, majd mások eldöntik a fidesz többségét határon innen és túl!
De megérdemeljük! Képtelenek vagyunk összefogni! Mindig akad olyan "párt", amelyik kényszert érez a megmérettetésre, és miután kevésnek találtatik, akarva, akaratlan"támogatja" a fideszt!
Jozefina
Ez lenne a jó:
"Papíron az is lehetséges, hogy az Európai Néppárt frakcióját kihagyják az egész buliból, és megalkotnak egy baloldali koalíciót a kommunistákkal, a Zöldekkel, a szociáldemokratákkal és a liberálisokkal."
Egyébként sem viszi előre az EU ügyeit, ha következetesen ugyanazon frakcio (Néppárt) van többségben. Ők bizonyára semmit, vagy csak nagyon keveset fognak változtatni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.