Andrej Babis kormányfő és Marie Benesová igazságügyi miniszter lemondását, valamint a cseh ügyészség függetlenségének megőrzését követelték vasárnap Prágában. Az 1989-es rendszerváltás óta ez volt a legnagyobb utcai tüntetés Csehországban, a szervezők becslése szerint kb. 250-300 ezer ember vett részt rajta.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: Pedig csehül állunk, de nem tüntetünk, nem randalírozunk ahogy a tetű tette ezt Prágában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Itt ilyen elő sem fordulhat,amit meg ott követelnek,arról itt már nagyon régen nem is hallottak?
Commenter
@papa.49: Pedig csehül állunk, de nem tüntetünk, nem randalírozunk ahogy a tetű tette ezt Prágában.
papa.49
@Commenter: Nem tüntetünk mert ,,birka a magyar,, !!!
Commenter
@papa.49: mint birka a vágóhídra úgy megyünk a semmibe ezzel a senkivel...
papa.49
@Commenter: Az állatok a marhák, a disznók, a birkák pontosan megérzik a vesztüket, évekig hizlaltunk disznót, fialtattunk, tulajdonképp abból kezdtük el a házunk építését, így elégszer láttam a hízók szemben a páni félelmet, mikor felraktuk őket a teherautóra !!!
colibri
Egyenlőre hiába a 300ezres tüntetés, Babis és az iminiszter nem mozdul. A volt szoci országokban dinoszaurusz bőrű vezérek ülnek a csúcsokon, minden kritika, ellenvélemény lepereg róluk. Kíváncsi vagyok, meddig megy el a csehek követelése. Ausztriában elég volt egy videó és az érintett mellett az egész kormány megbukott.
Gauntlet
@colibri: Prágában az öntudatos polgárosodás kb száz évekkel előrébb van. De hát a városiasodás is nagyobb volt (ahogy a polgárok érdekérvényesítő ereje is!)
colibri
@Gauntlet: Éppen ezért is kíváncsian várom, mi lesz a végkifejlet.
nevemnick
@colibri: hidd el, megcsinálják, hogy a fószert páros lábbal kirúgják a hatalomból. Most már nincs Varsói Szerződés (holott a duce jobban szeretné mint a NATO-t).
colibri
@nevemnick: Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön amit írtál. Hátha elindulna valami, lökést adna pl a magyaroknak is, hogy változzon a jelenlegi sorsunk és a tolvaj uralkodók távozzanak az általuk kincsesbányának használt hatalomból!
Commenter
@papa.49: ezért kellene a házi vágást betiltani. Brutális az is, a vágóhídi vágás is az.
papa.49
@Commenter: A házi vágás úgy történik, hogy a kábító fegyverrel fejbe lövik az állatot, onnan kezdve semmit nem érez, a nagyüzemi meg a szemeihez fognak két elektródát, és áramütéssel kábítják el !!!
Commenter
@papa.49: jó esetben. Láttam és hallottam már szanaszét szurkált disznóról, nem is egyről. Olyan is akadt aki úgy akart "humánus" lenni, hogy csövön gázt vezetett az állatba aztán csodákozott, hogy perzseléskor az állat felrobbant. Házi pálinka, házi vágás fidesz szint.
papa.49
@Commenter: Ilyen történetek keringenek, de azt halottad-e Csévharaszton esett meg az eset, a gazdának elfogyott a tápja amit a kismalacoknak adott, pénze se volt, a malacok visítottak, egyet felkapott a hóna alá, felmászott az ól padlásra és mondta a malacnak ,,látod te hülye malac nincs kaja,, ezzel ledobta az állatot, aminek szerencsére csak 1 lába törött el...
Commenter
@papa.49: a malacnak malaca volt, mondhatni.
papa.49
@Commenter: Egy csévharaszti emberrel történt, hogy disznó vágás alkalmával a pörkölővel felfújták az embert, hiába vitték kórházba tudomásom szerint belehalt ...
Commenter
@papa.49: még jó hogy a halakat nem pörkölik...
Commenter
@durbincs: maga hogy érzi magát a rettenet narancsgyarmatán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.