Gyurcsány a kígyó megint posztolt Facebookjára. Erre mi Vadhajtások tényleg nem tudunk címet adni, egyszerűen nem lehet. Ez a féreg aki szemeket lövetett ki, lovakkal tapostatott, aztán mondott olyat is, hogy akinek nem tetszik mindez, kérem szépen el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni. Most ezt merte kiírni ez a szarházi: “Nem gúnyolódni kívánok Kövér házelnök elhíresült szövegéről, miszerint akkor vagy jó magyar, ha 3-4 gyermeked van és számtalan unokád. Sokkal inkább az izgat, hogy miért gondolják azt a nagyon sokan, hogy a nemzet nagysága az állampolgárok számától függ. A logikát persze akár érthetem is, de valóságalapját nem látom. Nagyjából 9,8 millióan élünk Magyarországon. Pár százezer ember nem talál itthon megélhetést, külföldre vándorolt. Vagy kétszázezren alamizsnáért közmunkán dolgoznak. Nemzetközi, független felmérések szerint is drámai állapotban van egészségügyünk, oktatásunk. Béreink leghátul kullognak Európában. Unalomig ismert tények ezek,...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Megbeszélhetnénk, hogy a Vadhajtásoktól nem olvasunk el semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@karma1: 103 éves vén krogya , még magát is előkaparták ? az 10000km-re lakó @tulipan.: klón-lárváját ? 1ip-rűl ? azt a LECSOT -maga is a puliszkából fözi ? @karma1: @karma1: @karma1: az 50IQ-s ?
durbincs
@simmering73: Bezzeg-Tahó maradék repedt 50IQ-s eszét , a @zsák.húgy.: kényszervizeli ?+@babp1982: @Pálinkafőző Rézüst: @dr. prédikátor: @Eladott Ország: @Nessy: _@kereső: @szaboria1: @Aki Én: @Sziszifusz: is ?+@szegfue: +ez @Commenter: @Afra: @tulipan: @bakcsubakka: @papa.49: @solidedge: @Jozefina: @Lepényleső: @libellle: @kokopelli: @nevemnick: @Doktör plágium : @Horizont: mind bányás @tulipan: klónlárva , 1000km-ről ,-1ip-ről ?
tulipan
@durbincs: Kretén, narancsos seggnyaló román! Bezzeg-Tahó maradék szétrepedt 30IQ-s eszedet @Shikari: Verőce31 esetleg @Csizmás Kond: sorban vérvizeli,hogy szét ne robanjon? Gyengus, bányás klónféreg vagyí! Mond má', nálatok, ott , 1000 km-re innen, Ploestiben a bányák 18. emeletnyi mélységében levő szaros, hugyos kérótokban, ti annyira zabáljátok azt a nyomorult puliszkát, hogy még lecsó is "keveredik" belőle?? Ird le a receptjék, mert kíváncsivá tettél, szaros pofájú tanoncbolha!!!
tulipan
@durbincs: Látod, te buzi Félfarok! Nem kell ide migráncs, megoldjuk mi magyarok ezt egymás között is!
https://hvg.hu/itthon/20190814_Annyira_osszev...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. May 28., 15:21
Hol késik a nyár? Itt a friss előrejelzés!
Itthon - 2020. May 28., 09:43
Elhunyt Diószegi István