1456 óta soha nem énekelt lány a Berlini Állami és Dómkórusban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ez marhaság.
Ilyen alapon pl. a WC használatnál se legyen külön féri-női, mert az igazságtalan megkülönböztetés. Végül is mindenkinek van emésztése. :D
namihami
Nem FIÚkórus?
És talált valami hülye ügyvédet a csaj, aki a fiúk közé akart belépni? Mire számíthatott, mi keresnivalója lenne ott? Persze, amíg lósz@r van, addig veréb is lesz.
karma1
Mondjuk mikor a jobboldalon a tartalomban meglattam a cimet, elkezdtem talalgatni, hogy ezt is a budos halfarok, vagy a riposzt esetleg az origo kuldte-e be? Hat nyertem: a szarszoro origo...Rohadtul latszik, hogy fingjuk nincs a fiukorus a lanykorus es a vegyeskorus mibenleterol...
Ugyanis a fiuknak es a lanyoknak is kulon hangfekveseik vannak : a lanyok (ritkan koloratur szopran)szopran, mezzoszopran, mezzo es alt szolamokat enekelnek (felso hangmagassagtol lefele), mig a fiuk tenor, bariton, basszus (es a ferfiak kontrabasszusban ) enekelnek, vagyis ha ez a hulye picsa be akart kerulni a fiukorusba, akkor ott nem lett volna neki szolam.
Miert nem keredzkedett be a Wiener Senger Knaben korusba - igaz, az erosen egyhazi korus, kizarolag fiukbol), mert ok a mutalasukig tudnak ott szerepelni, es noi hangfekvesben is enekelni. (Kb,. max. 12-14 eves korukig. )
Mert nagy az Isten allatkertje, es alacsony a kerites,...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.