Az iráni külügyminiszter mindenkit óva intett attól, hogy csatlakozzon az amerikai tengerhajózás-védelmi művelethez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hogy akkor mi lesz? Akkor száguldani fog felfelé az olaj ára. Vele együtt minden árucikké is, a fuvarköltségek miatt. A világgazdaság megtorpan, és recesszió kezdődik. A vásárlóerő a drágulások miatt csökken. Ez visszahat a termelésre és elbocsájtások kezdődnek. Mégjobban csökken a vásárlóerő. A hiteleket emiatt az adósok nem tudják fizetni tovább. Árverések, kilakoltatások kezdődnek. Bedőlnek a bankok, fizetésképtelenné válnak a vállalkozások világszerte. Fokozódik az anarchia. Helyi lázongások, éhségtüntetések kezdődnek. A rablások, gyújtogatások általánossá válnak, gerillacsapatok szerveződnek. A karhatalom tehetetlenné válik, bevezetik a jegyrendszert. Az élelmiszert szállító kamionokat már útközben kirabolják, stb.
csak úgy....
@verőce21: én már csak, a triesztböl kifutó, magyar hadihajókban bízok meg a honvédségre! :) ha hülye is (szerinted) az arab,de nem annyira,hogy tartósan háborúzgasson nyugattal,mert a tevéik nem diesellel üzemelnek és még a nyakukon maradna a portéka.
nagyon gyászosan nézel a jövödre...,már orbánba sem bízol? akkor az a világvég...
csak úgy....
@verőce21: anyád az a bevándorló, az az antimagyar,aki behurcolta véled az országba a pestist...
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Nem szégyelled magad, hogy Németországba bevándorolsz Zabigyerekként? És te vádaskodsz bevándorlóról?
Miért nem jöttél haza, a sok földjeid után megkaptad volna a kárpótlási jegyet, mekkora táblákon gazdálkodhatnál? Úgyis parasztgyerek vagy, az is maradtál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.