Megerősítették az uniós vezetők Christine Lagarde kinevezését az Európai Központi Bank élére. A bővítésről nem tudtak megállapodni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az világos volt a játszma során, hogy Macron hajlandó minden mást elengedni azért, hogy az Európai Központi Bank francia kézbe kerüljön – a puzzle összerakásakor volt azért olyan pillanat is, amikor Lagarde-ot (francia nőként) a bizottság élén képzelték el.Lagarde-dal kapcsolatban nem kell sokáig kutakodni az interneten, hogy megtaláljuk a Bernard Tapie üzletemberhez köthető korrupciós ügyet, amelyben őt magát is elítélték, méghozzá már bőven IMF-elnöksége idején. Tapie 2008-ban, amikor Lagarde pénzügyminiszter volt, csaknem 400 millió eurós kártérítést kapott a francia államtól – Lagarde végül a sikkasztás vádját megúszta, csak a hanyagságot bizonyították rá. A görögöknek meg azon a kijelentésén kell túllépniük, amelyet a válság idején (még a 2015-ös pálfordulás előtt három évvel) vágott a képükbe: hogy fizessenek adót.
Eriksson
Lagarde igen kemény nő. És piszkosul ért a pénzhez, uzsorához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.